Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért ilyen pofátlanok a...

Miért ilyen pofátlanok a McDonaldsban?

Figyelt kérdés

Akár hányszor megyek egy "mekibe" a kiszolgálás mindig bunkó.. Arról nem is beszélve, hogy az akciókat nem ütik be. Múltkor pl. volt ez az 1+1 akció. Ha vett az ember egy sajtburgert akkor pl. kaphatott ajándékba hozzá egy kis sült krumplit. Ez tök jó volt. Egy barátommal mentünk el és mindketten ilyet kértünk. Azzal a különbséggel, hogy a barátom azt mondta, hogy egy kis krumplit és egy sajtburgert kér én pedig kihangsúlyoztam, hogy az 1+1 akcióban kérnék egy kis krumplit és egy sajtburgert.

Csak fizetés után vettük észre, hogy a barátomnak külön ütötték be a krumplit.

Miért ilyen lehúzós? A pénztárgép miért nem rakja össze, hogy akcióban van a kettő? Miért nem bír szólni a pultos csaj, hogy "nézd már h*lyegyerek van akció ugyan már érdemesebb abban kérni" vagy "ha nem úgy kéred nem akcióban kapod ám".

Más helyeken a pofádba tolják, hogy így akciós meg úgy, hogy a vásárlókat maguknál tartsák, itt meg inkább nem, csak fizess többet.

2013. máj. 22. 12:06
 1/7 randomgirlLOL válasza:
100%
Melyik mekiben, hol ettetek? Érdekes, velem/velünk (családdal) sose volt ilyesmi.
2013. máj. 22. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem tapasztaltam. Mi a Pécsiekbe járunk de mindig nagyon rendesek és szólnak ha akció van, kapunk kuponokat.
2013. máj. 22. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ritkán járunk mekibe, de nem tapasztaltam ilyet. Inkább tolják a "vegyél még egy valamit és úgy olcsóbb" vagy "ha nagyobbat kérsz olcsóbb" jellegű ajánlatokat.

Szerintem ha nem rendszeres, ami történt veletek, akkor inkább bebambult a kiszolgáló. A bunkóság meg... van ilyen sajnos, minden üzletben, nem csak a gyorséttermekben.

2013. máj. 22. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
A pénztárgép azért nem rakja össze, mert bénák az informatikusaik. A pultoscsaj meg azért nem szól, mert neki aztán annyira mindegy, úgyis kígyózik mindig a hosszú sor, de neki különben se fűződik anyagi érdeke ahhoz, hogy megtartsa a visszajáró vásárlókat.
2013. máj. 22. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg nem elég határozott a fellépésed és sugárzik belőled a bizonytalanság. Mert az ilyen emberekkel szoktak ám így viselkedni. Hidd el, ha egy kicsit határozottabb vagy (nem bunkó persze), esetleg szólsz, hogy utólag sztornózza, mert így becsapva érzitek magatokat, szó nélkül megfogják csinálni, ha jó fejek, még ajándék sütit is kaptok. Nekik olyan mindegy amúgy, hogy ki mennyit fizet, mert fix fizetésre vannak, nem kapnak jutalékot a forgalom után. Na meg az ott dolgozók nagyrésze azért nem egy észkombájn, ne várj tőlük túl sokat. Lehet marhára unják, hogy napi ezerszer mondják el az akciókat, így van egy-egy eset, amikor már nem mondják. Az informatikusok dolga lenne, hogyha valaki külön is kér valamit, de párosan akciós, akkor azt levonja. Amúgy nagyon hatásos tud lenni, amikor lekéred a panaszkönyvet, marhára nem szeretik, ha valaki beleír, mert azt kötelesek megválaszolni és elő is vesznek olyankor pár embert. Ilyenkor lehet felajánlani, hogy vagy sztornózza és adja akcióban, vagy kéred a panaszkönyvet.
2013. máj. 22. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert a mekis dolgozónak annyi köze van a vendéglátáshoz mint öreganyámnak a salakmotorozáshoz és hidegen hagyja hogy te mit és mennyit fizetsz, teljen le a műszak azt csókolom.

Plusz jattot sem nagyon kap, mondjuk ez a fent leírtak alapján érthető is.

2013. máj. 22. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen én hasonlot érzek
2014. jan. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!