Miért ilyen pofátlanok a McDonaldsban?
Akár hányszor megyek egy "mekibe" a kiszolgálás mindig bunkó.. Arról nem is beszélve, hogy az akciókat nem ütik be. Múltkor pl. volt ez az 1+1 akció. Ha vett az ember egy sajtburgert akkor pl. kaphatott ajándékba hozzá egy kis sült krumplit. Ez tök jó volt. Egy barátommal mentünk el és mindketten ilyet kértünk. Azzal a különbséggel, hogy a barátom azt mondta, hogy egy kis krumplit és egy sajtburgert kér én pedig kihangsúlyoztam, hogy az 1+1 akcióban kérnék egy kis krumplit és egy sajtburgert.
Csak fizetés után vettük észre, hogy a barátomnak külön ütötték be a krumplit.
Miért ilyen lehúzós? A pénztárgép miért nem rakja össze, hogy akcióban van a kettő? Miért nem bír szólni a pultos csaj, hogy "nézd már h*lyegyerek van akció ugyan már érdemesebb abban kérni" vagy "ha nem úgy kéred nem akcióban kapod ám".
Más helyeken a pofádba tolják, hogy így akciós meg úgy, hogy a vásárlókat maguknál tartsák, itt meg inkább nem, csak fizess többet.
Ritkán járunk mekibe, de nem tapasztaltam ilyet. Inkább tolják a "vegyél még egy valamit és úgy olcsóbb" vagy "ha nagyobbat kérsz olcsóbb" jellegű ajánlatokat.
Szerintem ha nem rendszeres, ami történt veletek, akkor inkább bebambult a kiszolgáló. A bunkóság meg... van ilyen sajnos, minden üzletben, nem csak a gyorséttermekben.
Mert a mekis dolgozónak annyi köze van a vendéglátáshoz mint öreganyámnak a salakmotorozáshoz és hidegen hagyja hogy te mit és mennyit fizetsz, teljen le a műszak azt csókolom.
Plusz jattot sem nagyon kap, mondjuk ez a fent leírtak alapján érthető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!