Budapesten az Árkádban lehet sushit enni?
még nem nagyon voltam az Árkádban tehát nem tudom mit hol lehet venni/enni..ha jól tudom van ott egy bolt ..Asia Food..hát a nevéből azt veszem le hogy ott nincs sushi:(
de ha már esetleg volt ott valaki kérem segítsen....Vagy esetleg ha az IKEA közelében van valahol étterem ahol lehet jó minőségű sushit enni az is jó:)
Aki kínai étteremben sushi-t eszik, az nagyon bátor ember. Én ugyan nem ennék ott ilyesmit.
Akkor már spórolok egész évben és valamilyen alkalomra eltotyogok valami drága, autentikus sushi-étterembe, ahol képzett japán séf dolgozik.
Egyébként tény, a plázai minőséget otthon is elő tudod állítani.
Fővám téren bemégy az Ázsia Bt.-be, ott minden alapanyagot megtalálsz. Legutóbb az Auchanban láttam olcsó sushirizst, egyébként az a lényeg, hogy fényezett és kerekszemű legyen. Belevaló meg lehet bármi... Mi kígyóuborkát, sajtkrémet, surumi-t és pl. bébikukoricát szoktunk beletekerni.
Fogjatok össze néhány ismerőssel, vásároljatok be a hozzávalókból, ki mit szeret, és csapjatok sushi-vacsorát otthon. Közösségi programnak is jó móka, sőt. :)
"Az ehető papaír az algalap te drága lélek xDDDDDD"
:DDD Tudom, viccből írtam, gondoltam veszitek. :) Mivel olyan, mint a papír, semmi íze, csak úgy eltűnik a szájban. :D A popcornt meg csak hungarocellnek hívom. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!