Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hány McDonald's-os sajtburgert...

Hány McDonald's-os sajtburgert tudnál megenni?

Figyelt kérdés
nekem 8 volt a max :DD

2012. okt. 23. 14:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Igazából egyet sem szívesen, mert nem szeretem. McDonald's-ban csak a McNuggets-et szeretem, meg a magnumos McFlurry-t. :)
2012. okt. 23. 15:37
 12/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem drága, 200Ft egy ilyen sajtburger, ha rendes ételt készitenél csak egy liter olaj 400Ft és akkor még a sűtőt be sem kapcsoltad.

Más kérdés hogy olyan mintha kútba dobnám mert nagy semmi kaja, viszont ünnepnapokon rákenyszerülsz, egyszerüen semmi más nincs nyitva csak a meki.

2012. okt. 23. 15:37
 13/28 anonim ***** válasza:
438-at.
2012. okt. 23. 15:42
 14/28 anonim ***** válasza:

red4me, én tartok otthon kaját, meg előre vásárolok, ezért nem kell ünnepnapon mekibe mennem, ha éhes vagyok

1600 ft-ból ki lehet hozni egy csomó szendvicset, és jól is lakom

2012. okt. 23. 15:44
 15/28 anonim ***** válasza:

Évek óta nem jártam Mekiben, de régen sokat megettem ott egyszerre, általában 6-ot. Igaz semmit nem ért, mert utána ugyanúgy éhes voltam.

Azóta inkább veszek darált húst, megfűszerezem, olaj nélkül kisütöm, bele a hambizsemlébe, alá saláta, uborka, hagyma, sajt. Kész a hambi, és a 3. után már hányni tudnék annyira tele vagyok.

2012. okt. 23. 15:50
 16/28 anonim ***** válasza:

Én 5-öt simán bármikor, átlag 3-at eszek, ha MC-be megyek.

Pontosan nem tudom, mennyi volt a legtöbb, amit egyszerre megettem, de 10 körülire tenném a számát.

2012. okt. 23. 15:50
 17/28 anonim ***** válasza:
Jó hát mert neked van eszed és előre gondolkozol. Mit tegyek én aki még a saját szülinapját elfelejti? Ma reggel ott dörömböltem a tesco üvegajtaján és nem értettem hova tüntek az emberek. Semmi hamim nincs, mehetek gagyi mekibe.
2012. okt. 23. 15:52
 18/28 anonim ***** válasza:

Akkor inkább a KFC-be menj, ha már nagyon muszáj, az jobb szerintem kicsit.

Vagy rendelj egy pizzát, elvileg az ilyen házhozszállítós éttermek működnek ma is. (Meg persze a rendes éttermek is, azzal járnál a legjobban, legalább hangulatos is.)

2012. okt. 23. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:
5-6
2012. okt. 23. 18:18
 20/28 anonim ***** válasza:
2 boven eleg... :D
2012. okt. 23. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!