Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mennyivel jobb egy "kézműves"...

Mennyivel jobb egy "kézműves" hamburger ár/érték arányban egy prémium mekis burgerhez képest?

Figyelt kérdés

Meglepően tapasztaltam hogy a drágább nagyobb szezonális mekis szendvicsek ízre és minőségre illetve árban is elég jók.

A gyenge kevés ízetlen vacak színvonal leginkább az állandó kínálat miatt élt a fejemben.

A kézművesek bár finomak de elég nehéz indokolni amikor mondjuk csak maga burger 3-4 ezer Ft. Míg a mekis mellé jár nagy burgonya és fél liter kóla is 3500 Ft körül jól lakom ezzel.

tegnap 16:33
 1/6 anonim válasza:
75%
Hát azért vannak olyan kézműves hambik, amik nem 3ezernél kezdődnek, és mégis nagyon finom nsgy extra, nyilván helyfüggő, viszont előbb ennék egy kézműves helyen, mint a mekiben
tegnap 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
A mekis "hamburger" konkrétan szemét, nem étel. Így aztán sokkal jobb ár/érték arányban a kézműves.
tegnap 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Hát azért egy rendes burgerezőben több szósz és zöldség van, a hús nem fagyasztott, a buci is sokkal finomabb, plusz vajban pirítják le. A szószok nem csak a megszokott bolti flakonos cuccok, hanem hagymalekvár meg hasonlók is lehetnek.
tegnap 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Én pesten ettem nem olyan règ egy nagy kézműves sajtos hamhurgert. Nagyon finom volt ilyen speciális sajt szósszal! Nem akarok hazudni de nem volt 3 ezer ft. 2800 valamennyi forintot volt! Szerintem jobban megéri mint a meki! Mekiben egy menütől ami már majdnem 4 ezer ft. Jól sem lakom szinte...
tegnap 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Semennyire nem éri meg szerintem. Kézműves hambit lazán csinálok itthon bármikor és baromi jó lesz az is, 3000-4000-ből 2-3 hambi kijön. Mekis burgert nem tudok itthon csinálni, ugyanazt az ízt nem tudom elérni. De egy ilyen kézműves hambi nem egy olyan bonyolult dolog, hogy ezt másoktól akarjam megvenni ennyi pénzért, én őszintén nem értem ezeknek a létjogosultságát, előbb veszek egy lángost, pedig az sem bonyolult tulajdonképp, de azért nem biztos, hogy nyújtani meg olajban kisütni (a húspogácsa más, ahhoz nem kell 8 liter) nekiállnék itthon, de egy kb szendvicset azért megcsinálok, ha ahhoz van kedvem.
tegnap 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen ez a másik hogy elég könnyen meglehet csinálni a kézművest otthon is, így nehezen tudom megindokolni miért adjak ki 3 szoros árat érte.

A mekis íze viszont utánozhatatlan és elég finom is egyúttal.

tegnap 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!