Budapesti éttermekbe/szállodákba szállít valaki az ŐRSÉGBŐL (vagy máshonnan minimum 200 km-ről) zöldségeket, gyümölcsöket - esetleg ezeket feldolgozva -, vagy kecskesajtokat/juhtúrót/fürjtojásokat/gombát?
Vannak olyanok tehát, akik milyen messziről szállítanak, és így is nyereséget hoz nekik?
Olyan emberekről szeretnék olvasni, akik nagy messzeségből szállítnak Magyarországon belül, mert nem hajlandóak a főváros közelébe átköltöztetni kertjüket, gazdaságukat.
<<>>
Hisz gondolom például Ausztriába _esélytelen_ lenne egy magyarnak háztáji/tanyasi jellegű gyümölcsöket, zöldségeket, gombákat, vagy állati eredetű ételeket szállítani. (Azaz kizárólagosan csak neem-olajjal permetezett, vegyszermentes, ugyanakkor viszont nem ellenőrzött bio termékeket.)
Feltételezem egy holmi magyarnak nem adának esélyt (bizonyítani) osztrákok, így Ausztriában üzemeltetett szállodákba/panziókba/éttermekbe nem lehet(ne) szállítani, hiába lennének ezek közelebb az Őrséghez?
Megkérdezhetem hogy még így is megéri nektek? (Hiszen ez is az a táv, mintha az Őrségből kellene hetente szállítani Budapestre.) A mai üzemanyag költségeket figyelembe véve?
Hiszen kisteherautóitok biztosan nem fogyaszt(h)a(t)nak keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!