Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Olcsó, de jó étterem mint a...

Olcsó, de jó étterem mint a Kelly's food Bp?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan éttermet vagy kajáldát ami aránylag jó árban van, és arányaiban nagy adagot kapz, ami lehetőleg nem moslék. Best food kelly's wok nevű helyhez hasonlót keresek, ahol magamnak kiválaszthatom az étlet majd egy fix pl 2000 ft-ot fizetek és tényleg jóllakok, míg máshol egy szottyadt pizzazseletet akarnam rámsózni ennyiért.

nov. 25. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szeretek gyros-ozni, azok is hasonló árban szoktak lenni, illetve a ázsiai kifőzdék is olcsók szoktak lenni, ha nem nagyon fancy a hely.

Nagyon tudom ajánlani a Munchot. Van applikációjuk, töltsd le, és látod, hogy hol vannak olcsón kaják. A lényege, hogy azokat a termékeket, ételeket, amiket nem sikerült eladni zárás előtt X idővel, azokat olcsóbban meg tudod venni. Egyes helyeken a kezedbe nyomják a kaját, de van, ahol Te válogathatsz.

nov. 25. 10:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Munch az egy undorító lehúzás. Próbáltam 2x

Mindkétszer romlott penészes, megrohadt dogokat kaptam, ár érték arányban sehogy nem érte meg, senkinek nem ajánlom. undorító.

nov. 25. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatod volt vele, én még nem jártam rosszul, és az ismerőseim is szeretik.
nov. 25. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi azért a tippet! Minden esetre ha milyen ázsiai kifőzdét tudnál ajánlani?
nov. 25. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!