Bártenderkedés hétvégente?
Figyelt kérdés
Mindig is szerettem a koktélkeverést meg a bárokat, viszont sosem dolgoztam még vendéglátásban. Lenne lehetőségem hétvégente ebben dolgozni, ha találok lehetőséget, vagy ezekre biztosan azokat veszik fel akiknek van tapasztalatuk?? Szívesen kipróbálnám és ha tetszik csinálnám hétvégente, még ha gondolom a legelején nem is lenne lehetőség olyan helyen dolgozni ahol koktélokat kevernek. Főállásban nem ezt csinálnám hétköznapokon.nov. 24. 19:28
2/2 Dorian Gray válasza:
Csak hétvégente, amikor a forgalom is extrább, nulla tapasztalattal kb lehetetlennek tartom. Ugyan én a túloldalon a konyhában dolgozom, de azért tudjuk, hogy a bárosaink mennyit és hogyan dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!