Beülős hely BP-en ami nem kocsma, ami este 10ig nyitva van és max 10p a Duna Kossuth-Boráros közötti szakaszától?
Figyelt kérdés
nov. 11. 07:45
1/9 anonim válasza:
oszt hozzád nincs bekötve a google maps vagy mi a rosseb?
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, hogy időt fektettél a kérdésembe. A kérdésedre a válasz: természetesen tudom használni, de hosszas keresgetés után sajnos azt vettem észre, hogy 7-8 körül minden bezár. Ezért kértem segítséget, hátha valaki ismer egy jó helyet
nov. 11. 10:55
3/9 anonim válasza:
De mire gondolsz pontosan? Étteremre? Az van egy csomó ami tovább van nyitva, pl a Ráday utcában, vagy a Dionysos. Vagy bármelyik Burger King, McDonalds stb.
4/9 A kérdező kommentje:
Kulturált fröccs ivás, forrócsoki, tea, ilyesmire.
Nem gyorsétteremre és nem is fenszire. Köszi
nov. 11. 13:41
6/9 anonim válasza:
Linkelj egy helyet, ami megfelelne de korán zár. De amúgy én se értem, miért nem jó bármelyik sima étterem vagy pub?
7/9 A kérdező kommentje:
Frei café pl
nov. 11. 17:12
8/9 anonim válasza:
oszt mér lenne egy kávézó nyitva este 10ig, áruld mán el
9/9 anonim válasza:
Starbucksok közt van ilyen pl Egyetem téri. Sirius teaház.
Google térképen lehet nyitvatartás szerint is keresni egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!