Mit csináljak ha a kedvenc gyrososomnál bevezették ezt az új borravalós rendszert és azóta nem szívesen járok oda?
Figyelt kérdés
fizetés előtt kötelező rábökni hogy mennyi borravalót szeretnék adni. Én mindig 0%-ot adok de olyan hülyén érzem magam.nov. 7. 15:24
3/11 anonim válasza:
Adj 0%ot ha nem akarsz borravalót adni és kész. Eddig sem adtál, ha jól gondolom, szóval semmi okod hülyén érezni magad.m. Én szeretem ezt, ezerszer jobb, mint mikor rosszallóan néznek rád miközben kínosan álltok és várja. Vagy mint mikor bele van számolva mint "szervízdíj" és kbaszott drága a kaja.
7/11 anonim válasza:
Szerintem gyorséttermeknél a legtöbben nem adnak borravalót, ne érezd magad hülyén emiatt, a többség valószínűleg szintén a 0%-ra megy.
8/11 anonim válasza:
Azért érzed hülyén magad, mert érthetetlen a viselkedése saját magad számára. - Máshol nem adok jattot, oké, na de a kedvenc helyemen se???
Erre nincs magyarázat.
9/11 anonim válasza:
Mivel a borravalót utólag szokták adni, a kiszolgálás magas minőségét honorálva, olyan helyen, ahol előre kell fizetni és előre kérik, sosem adok. Ezek úgyis gyorséttermek vagy büfék, ott nem is szokás borravalózni, mert az össz kiszolgálás annyi, hogy a kezedbe nyomják a pult felett egy szalvétával miközben már veszik fel a következő rendelést.
10/11 anonim válasza:
Én sem szeretem, arra adjak borravalót, hogy felvette a pultnál a rendelést? Mindenképpen utólag derül ki, hogy jár-e borravaló, ha finom volt, időben megkaptam, kedvesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!