Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hotelben reggeliztető pincérne...

Hotelben reggeliztető pincérnek hány órára kell beérnie dolgozni,ha 6:30-tól van a reggeli, elég ha 5:45-re ér be vagy előtte 1 órával érjen be?

Figyelt kérdés
szept. 10. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ahogyan a munkáltató kéri.
szept. 10. 00:40
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Mi van? Meg van adva gondolom a munkaidő, hogy hánytól hányig fizetik a munkádat, nem az van, hogy 6:30-tól reggeli, te meg találd ki, mennyi idő alatt tudsz felkészülni, aztán a 3 gyerekes rutinos szülő 6:15-re jár, az épp otthonról elköltözött fiatal meg 4:50-re😂

Persze lehet, te nyitottál hotelt és most próbálod belőni az alkalmazottak munkaidejét, de gondolom nem erről van szó.

szept. 10. 05:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

7 töl Van egy hotelbe reggeliztetés, ugyhogy jó lesz az inkább 4-5 órai munka kezdésnek IS.

Amugy Meg Ami munkaszerzödésedbe Van vagy semilyen beosztásod.

szept. 10. 06:05
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Èn anno jó rég volt 20 éve jártam szállodákba reggeliztetni sok helyre (külsős cégek által) és mindig reggel 6-tól délig voltam,6 óra intenzív robot volt....

15 perccel előbb voltam bennt

Úgy spórolharsz egy kis időt,hogy már minden rajtad van és nem kell atöltözni ,én mindig így csináltam.

A vacsoráztatàs jobb volt mindig lazább este 6-tól èjfèlig.

szept. 10. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fel van tejesen terítve, hány picér van, mennyi mindent kell kihordani a svédasztalra?

Én sokat reggeliztettem, általában 1 órával a nyitás előtt már átöltözve kellett kezdeni.

szept. 10. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
22%

Én ahány hotelben megszáltam vendégként mindig 7-10:30 Volt a reggelizésre AZ idö ,

Ezkböl ki indulva bizony hajnalban Kell kellned.

szept. 10. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kis hotelben dolgozom, svédasztalos hideg reggeli van. Nálunk az éjszakás recepciós készíti elő az ételeket és rakja ki reggel 7-re. Akkor jön a nappalos és onnantól övé a pálya.
szept. 10. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!