Olcsó éttermek/menzák Szegeden?
"lehetőleg olyanok, ahol van vegetáriánus opció is:)"
Most akkor döntsd el hogy olcsó proli konzummenzát akarsz mert csorokoporsó vagy, vagy uradzani akarsz és plaeovegán gluténmentes sznobszart akarsz zabálni, mert a kettő nem megy együtt.
Az hogy valami olcsó azt miért kell megszólni? Sokkal szívesebben eszek egy olcsóbb "proli" kajáldában ahol normális adagokat adnak, mint egy 3szor drágább dísz étteremben ahol kikapják habzószájjal a kezedből a borravalót.
Amikor Szegeden laktam ami olcsóbbnak és jónak számított az a Tündérkonyha volt, Coop étterem, meg talán még volt a Coop alatt egy kis menza szerű, oda jártam. De ennek már 10 éve lassan. Hogy most mik vannak a városban amik hagyományosabbnak számítanak, nem tudom.
Tündérkonyha és Hóbiárt. Egy cég a kettő, gyakorlatilag ugyanaz a kínálat.
Viszont a minőség sem valami magas, pl. ezért "kell" megszólni az olcsót, #2. Vegetáriánus opció, hát...van pl. grízes tészta, túrógombóc, rántott gomba... Ezekkel megelégszel, kérdező?
ha egy kicsit is tájékozottabb lennél, tudnád, hogy az olcsó és a vegetáriánus nem zárja ki egymást, rengeteg pénztárcabarát húsmentes étel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!