Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az egyik kocsmában szoktam...

Az egyik kocsmában szoktam enni néha, de szívem szerint innék is most. De a sör drága. Megtehetem azt, hogy hozok magammal egy kétliteres Kőbányait és megmondom nekik, hogy én ezt a piszok drága sört nem iszom, ha nem baj?

Figyelt kérdés

#őz #horribilis #nyugati árszínvonal
júl. 9. 10:29
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Persze cserébe eszem is, mégis.
júl. 9. 10:31
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
júl. 9. 10:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem baj?!
júl. 9. 10:42
 4/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem.
júl. 9. 10:43
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem etikus olyan helyen magaddal hozott cuccot inni, ahol árusítanak italt is.

Nem fognak érte pellengérre állitani sem kihajítani, csupán tahó dolognak fogják gondolni.

júl. 9. 11:05
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

A legtöbb étteremben nem lehet máshol vett ételt-italt fogyasztani. Kivéve a kisbabák tápszerét vagy üveges ételét.

Igyál vizet az ebédhez, vagy akár semmit, és vedd meg a sörödet utána a boltban. Vagy igyál csak egy pohárral, ha korsóra nem telik.

júl. 9. 11:19
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Nettó parasztság még megkérdezni is.
júl. 9. 12:59
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Kib@sználak az utcára a kétliteres Kőbányai ampulláddal együtt.
júl. 9. 13:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Arányosan az italból van nagyobb haszna. Ha a sör mellé elnyammognál egy szalámis szendvicset, kevesebb kárt okoznál. De mindenképpen nagy fokú tiszteletlenség.

És ha mondjuk pont jönne egy ellenőrzés, és nem fogadnák el, hogy a sört a vendég hozta magával? Hatalmas pénzbírságot kapna a hely.

júl. 9. 13:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság. Igyál vizet az ebédhez, utána meg otthon sörözz egyet.
júl. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!