Ez mennyire általános, mennyi az esély arra, hogy összeszedünk valamit?
Figyelt kérdés
Kislányommal egy áruház éttermében ettünk gyrost. Az eladónak közvetlen előttünk készpénzzel fizettek, majd utána azzal a kézzel fogta meg a pitánkat és tette bele a papírba. Igaz, csak pár másodpercre ért hozzá, de akkor is zavart. Szerintetek kell félnem, hogy összeszedünk valami gyomorrontást vagy durvábbat vagy ettől nem lesz semmi bajunk?jún. 16. 16:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell félned tőle. Én kocsmában dolgozok (lassan 4 éve) És akaratomon kívül is van mikor bekapom a papírpénzt vagy eszek miután valaki odaadta a pénzt. És nálunk van pár vendég aki nem épp a higiéniaról híres. És egészséges vagyok mint a makk. Sőt szerintem ha pl metrón fogod meg a kapaszkodót és úgy eszel, miután nem mosod meg a kezed. Ott hamarabb elkaphatsz valamit. De persze ez csak az én véleményem. Remélem segítettem ^^
26L
2/6 A nagy Levin válasza:
Minimális az esélye, hogy valami bajotok lesz, de az eladó szabálytalanul járt el. Közvetlenül semmilyen ételt nem fogunk meg kézzel, még ha meg is mostuk előtte. Ha nem kerülhető el, akkor ott van a kesztyű.
3/6 anonim válasza:
Tessék beírni a panaszkönyvbe, ilyet nem csinálhat! Abban a pillanatban kellett volna rászólni. De nagy valószínűséggel az immunrendszeretek megvéd.
4/6 anonim válasza:
Azért van immunrendszerünk, hogy ebből ne legyen baj. Hidd el, találkozol egy csomó bacival úgy is, hogy nem tudsz róla.
5/6 anonim válasza:
figyelj, én már jártam úgy, kisvárosból utaztunk fel busszal megyeszékhelyre, ott is mindent összefogdostam, kapaszkodtam, utána az utcán el kellett rohannom egy építkezésre letett toi-toi wc-be, utána pedig a Mekibe mentünk, és a nagy izgalomban csak a kajázás után fordult meg a fejemben hogy én amúgy most a hambikat ilyen retkes kézzel ettem végig (akkor még nem volt divatban ilyen kis kézfertőtlenítőket sem magaddal hordanod) és rögtön arra gondoltam hogy na ha most nem kapok el valami fosós-hányós vírust akkor sose, és úgy alakult hogy megúsztam, semmi következménye nem lett. szóval nagyon változó lehet ez
6/6 anonim válasza:
Hát abból a számtalan alkalomból kiindulva, amikor az emberek nagy része úgy megy mekizni, vagy moziba kajálni, hogy előtte tömegközlekedett, összefogdosta a kapaszkodókat, bevásárlóközpontban a liftgombot stb és eszükbe se jut a kézmosás, semmi gond nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!