Miért raknak pálcát a hamburger közepébe?
Figyelt kérdés
Régen ilyet nem láttam még, csak most nem rég lett divat.jún. 13. 19:04
1/9 anonim válasza:
Mert annyi mindent pakolnak bele indokolatlanul, hogy a pálca nélkül nem állna meg a burger, hanem szétesne...
Nem értem ezt a divatot amúgy, hogy miért kell 4ezer dolgot beletenni egy hamburgerbe...
2/9 anonim válasza:
Szerencsére az új divat a smash burger, ami lapos és nem pakolják tele vackokkal.
3/9 anonim válasza:
Na igen. Manapság annyi minden van benne. Régen, még amikor gyerek voltam, és fehér hetero emberek is szerepeltek a reklámokban, pesten mindig ettünk egy hamburgert. Akkor még a "szabvány", közértben kapható pogácsa volt, saláta, hagyma, esetleg sajt a sajtburgerben. Gyerekkßent még pont át tudtam harapni. Most egyes helyeken (pl az cöges konyhán is) akkorákat kászítenek, hogy kézböl esélytelen is enni, pedig ez volt eredetileg a lényege.
Most meg pszichopata módon lehet enni késsel villával a burgert.
4/9 anonim válasza:
Az a szörnyű, hogy egy magas és csúszós hambiba bele van szúrva egy függőleges pálcika, és te magadtól nem tudod kikövetkeztetni a miértjét. Számomra ez a döbbenet.
5/9 anonim válasza:
Én már semmin sem lepödök meg egy olyan korban, ahol a világmegváltó találmány az ottmaradó kupak.
6/9 anonim válasza:
#2 egyáltalán nem új divat, 1910-20 körül már így sütötték őket, mondja egy burgerekben igen jártas figura https://www.youtube.com/watch?v=jXxOjYRg1X0 én is mielőtt nem is ismertem a smash fogalmát sem, folyton lapítgattam a húspogácsát itthoni sütögetésnél mert a vékonyat szoktam meg
8/9 anonim válasza:
#8 Végre valaki megértette a kérdést, és arra válaszolt.
9/9 anonim válasza:
1-es is arra válaszolt, csak hát hosszabban, ami már sokaknak meghaladja a tárkapacitását itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!