Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Holnap megyek életemben...

Holnap megyek életemben először Burger Kingbe, mit ajánlanátok mit próbáljak ki?

Figyelt kérdés

Ahol lakom csak KFC és Meki van, de holnap lesz lehetőségem kipróbálni a Burger Kinget.

Nézegettem a választékot de túl sok minden van, mit próbáljak ki mindenképpen szerintetek?

jún. 10. 14:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%
Semmit. Tartósítószer, ízfokozó műanyag.
jún. 10. 14:38
 2/17 anonim ***** válasza:
49%

Majd ott eldöntöd mit kívánsz.

Miért kell ehhez a gyakori?

Amúgy ugyan azt tudja, mint a meki.

jún. 10. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Én ilyen helyeken csak marhahúsos hamburgereket eszek, szóval csak azokról tudok nyilatkozni. Legutóbb Bacon King-et és Fan Favorite-ot ettem, mindkettő jó lett. De a BK marhahúsos hambijai mind jók, azért is szoktam oda menni, ha már ilyesmire vetemedem.
jún. 10. 14:58
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk teljesen más ízvilág, de azért irkáljátok a hülyeségeiteket. Pff...

Én nem szeretem a burgeres szendvicseket, de ha arra járok, sosem hagynám ki a chili cheese nuggetset és az Oreo shake-et.

jún. 10. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyat ne próbálj ki, ami majonézes, mert azt valamiért szeretik túltolni a szendvicsekben. Amúgy én a dupla sajtos meg dupla húsos szendvicseket szeretem.
jún. 10. 16:03
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

A kasszáslányokat. Nyújtasz egy húszezrest pluszban, mikor fizetned kell és megfogod a kiszemelt csajszi kezét.

Majd kacsintasz egyet és biccentesz a WC felé.

jún. 10. 16:29
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nézz rá a kínalatra és amelyik szimpatikus azt kérd.
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Az ikonikus szendvicsük a Whopper. Ennek vannak különböző fajtái, mint a sajtos, baconös, duplahúsos, vega. De szerintem elsőre a klasszikust próbáld ki. Amit szeretek még náluk az a Crispy Chicken, Nuggets Burger és a Bacon King (marhásat és csirkéset egyaránt). De a Nuggets Burger is jó, bár tényleg sok majonézt raknak bele, de legalább jut belőle a krumplira is, jó ha nem spórolnak.
 9/17 anonim ***** válasza:
29%
Egy normális éttermet, burgerezőt, ahól nem előgyártott műkaját adnak és esetleg higéniailag is renben van a hely, nem a retkes asztalhoz tudsz csak leűlni.
jún. 10. 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az Xtra long Chili Cheese szendvics a kedvencem, jalapeno nélkül. Nem sokmindent ettem még ott, nekem túl füstös ízű és túl szárazak a burgerek. A gépi üdítők közül teát szoktam kérni.

Nem értem, aki azt írja, hogy ugyan olyan, mint a meki, meg egyen rendes burgerezőbe, az minek válaszol tök fölöslegesen?

jún. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!