Más is járt már úgy hogy atvagtak a boltban a pénztárnál?
Figyelt kérdés
Ma a boltban 3 szőr számolta el a pénztáros a bananomat. 4 darab bananert 586 forint helyett 1758 át számolt a Debreceni auchanban. Nem mentem vissza mert már csak otthon vettem észre a számlán.máj. 25. 13:13
11/18 anonim válasza:
Nem, még soha senki, Te vagy az első. Nem kaptad meg hozzá a kitűzőt?
12/18 anonim válasza:
Igen, és én azt figyeltem meg, hogy a CBA-ban jellemző.
13/18 anonim válasza:
Persze, de ki tudja hányszor?? Egyszer vettem észre, mert gyanúsan sok lett a végösszeg. 2 db sajtos kifli helyett 20-at ütöttek be... Szóltam, vártam vagy fél órát, amíg leszámolták a pénztárat, aztán visszaadták a pénzt.
14/18 anonim válasza:
Nem átvágtak, elrontott valamit. Velem is volt ilyen, görögdinnyét kaliforniai paprikának ütötte be, pontosan nem emlékszem, de 400Ft/kg helyett 1500/kg volt. Egyből feltűnt, mert csak azt vettem. Egyszer meg a Metroban 3zacskó ropi helyett 3 egységcsomagot fizettem kb 15.000 volt így a ropi. Akkor sokmindent vettem, az autónál vettem észre, visszamentem, visszaadták a pénzt
15/18 anonim válasza:
igen volt. mikor elfelejtkeztek leszedni az akciós címkéket, és abeütés után derült ki hogy több. de cserébe volt amikor ő hibázott, és én fizettem feleannyit valamiért. egy csepp lelkiismeretfurdalást sem éreztem hogy szóljak érte, mert így kerültem egyensúlyba az én megtévesztésemért. "ma nekem, holnap neked"
16/18 anonim válasza:
15
Nekem olyan volt,hogy akciós sört vettem aztán az önkiszolgáló kassza valamit össze - vissza számolt..S 250 forint helyet 100 forintra jött ki darabja a darabja a sernek.
17/18 anonim válasza:
Volt már mindenféle. Volt hogy a pénztárgépben nem azon az áron volt a cucc mint ami a polcon ki volt írva, a Lidl-ben simán eismerték, hogy hibáztak és ideadták a megjelölt áron, a Tescoban meg annyit mondtak, hogy annyi amennyi a pénztár gépben van és ha nem tetszik akkor ne vegyem meg. Aztán persze volt, hogy valamit többször olvastak be, volt hogy rosszul adtak vissza. Olyan is volt, hogy nem olvastak be árut,meg olyan is, hogy beolvasták és ottmaradt a pénztárnál és csak otthon vettem észre. Szándékosan csak a kis üzletekben vernek át,mert ott van belőle haszna a pénztárosnak aki jó eséllyel a tulaj.
18/18 anonim válasza:
nekem olyan is volt hogy az itallerakatban az év végi sietségben nem húztak le egy két decis vodkát, nincs semmi biztonsági rendszer nem is derült ki, de akkor is az élt bennem hogy ennyit megérdemlek, sokat járok ide, sok pénzt hagyok náluk egész évben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!