Súlyosan gluténérzékenyként (cöliákiám van) meghívtak egy esküvőre, de nem lesz garantáltan gm étel. Így akkor vinném magammal a sajátomat, szerintetek vállalják majd, hogy megmelegítik?
Eleve nem is tudom, vihetsz-e saját ételt.
Ahol eddig én voltam vendéglátóhelyen (Mo-n), sehová sem vihettem a kajámat, szóval vagy ettem előtte vagy ne.
Én így fixen nem mennék el a lakodalomba, ennyi a nagy helyzet. Aki olyan bunkó, hogy képtelen egy adagnyi gm kajával készülni, ha már meghív, akkor bocs, nem érdekel.
3!
Tudja a meghívó? Az étteremben van külön elkulonitett gluténmentes konyha?
5!
A meghívó, olyan embereket hívjon meg akiket ismer, ha pedig utólag tudta meg akkor igen is oldja meg. Nem kell hogy ott készüljön, mert ez egy zárt körű rendezvény, amennyiben még is muszáj akkor nagxon egyszerű a megoldás -> étellel érintkező felület eltakarítása ( ami amúgy is alap ugye ) és az ő ételét kell elkészíteni elsőnek, majd helyesen tárolni és felszolgálni.
Aki vendéglátósnak meri hívni magát, de egy ilyen egyszerű problémát nem tud megoldani az menjen inkább poharazni vagy fekete mosisnak.
6,7!
A tortáról lesz egy számla, ha nem ott készül. De amúgy sok olyan rendezvényekkel foglalkozo étterem van, ahol maguk készítik q tortat is.
"Nem kell hogy ott készüljön, mert ez egy zárt körű rendezvény, amennyiben még is muszáj akkor nagxon egyszerű a megoldás -> étellel érintkező felület eltakarítása ( ami amúgy is alap ugye ) és az ő ételét kell elkészíteni elsőnek, majd helyesen tárolni és felszolgálni."
Nem vihet be mas élelmiszert, nyilván nincs külön hűtője stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!