Hol találok olyan weboldalt, ahol megnézhetem a közeli éttermeket?
Figyelt kérdés
Olyan kellene, amelyik nem akarja mindenáron a tartózkodási helyemet, hanem beírom a címet. Ennek 2 km-es körzetében, vagy 20 perces távolságon belül kellene, tehát nem az egész kerület, és nem is egész utca. Lehetőleg mutassa a honlapot is, és ne csak a világ legdrágább éttermei legyenek benne. Létezik ilyen oldal?márc. 3. 13:23
2/20 anonim válasza:
Google Maps teljesen jól használható erre. Odaállsz a térképen ahol vagy, rányomsz hogy éttermeket keresel, majd "keresés ezen a területen"
3/20 A kérdező kommentje:
Megnéztem, ez már valóban majdnem jó.
Kb. a háromnegyedét tényleg megtalálja a dolgoknak.
Azt mondjátok, ez a legjobb?
márc. 3. 13:57
4/20 anonim válasza:
"háromnegyedét tényleg megtalálja "
Nem megtalálja, hanem listázza az üzemeltető által BEJELENTETT adatait...
5/20 anonim válasza:
Elképesztő, hogy valakinek 2024-ben be kell mutatni a Google Térképet.
6/20 A kérdező kommentje:
Ismerem, csak amikor pár éve néztem, még csak a felét mutatta.
Amúgy nem igaz, hogy nem tudnak róluk. A Gugli mindent tud, csak nem használja erre. Attól még, hogy nem jelentették be, ismeri, de valamiért nem teszi ki nyilvánosan.
márc. 3. 14:06
9/20 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem, hogy ha beírom a keresőbe, megtalálja.
Kizárt dolog, hogy a saját adatbázisukban nem kapcsolták össze a dolgokat.
márc. 3. 15:01
10/20 anonim válasza:
Ha egy vállalkozás nem teszi fel magát a térképre, nincs mit összekapcsolni mivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!