Egy gyorsétteremben napi hány órát illetve, hogy vannak a műszakbeosztasok ,illetve mi az a rugalmas munkaidő mert én teljes munkaidőben lennék ott?
Pályakezdő vagy? Vagy hogyhogy nem tudod ezeket?
Egyik munkahelyemen úgy volt, hogy 6-tól 14-ig volt a műszak, de már ilyen 5:30 fele beértünk, hogy előredolgozzunk. De 14 órakkor már biztosan mehettünk. A délutános pedig 14-22-ig tartott, ilyenkor nem kellett tovább maradni.
A szünet kérdése konyhánként változó, de igazság szerint aki dohányzik az gyakrabban mehet ki friss levegőre, én mindig kimentem, leültem a lépcsőre és kb 5 perc alatt elszívtam. Ha nem dohányzol akkor nem örülnek annyira ha gyakran ki akarsz menni.
A műszakbeosztás a legtöbb helyen rendszertelen, általában 5 napot mész, de ha normális a konyhafőnök, akkor beiktat 1 nap pihenőt közé, de a hétvégi munka is várható lesz.
Gyorsétterem alatt mit értesz? KFC és társai?
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan, szakács vagyok :)
Szarnak a rugalmas munkaidőre. Hiába írod be a beosztási kérelembe, hogy szeretnél dolgozni, melyik napokon, nem úgy írnak be, hanem ahogy nekik jó és kell az ember.
A műszakok 06-14-ig, 14-22-ig, 22-06-ig és van köztes is.
Elvileg járna havonta egy szabad hétvége, de ez sem fog. Minden péntek, szombat, vasárnap dolgoztam... Ünnepnapokon szintén.
Volt csomószor, hogy beírtak 6 napot egyhuzamban, aztán 1 nap pihenő, és utána megint 6 nap.
A munkában meg kell szakadni, nevetséges fizetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!