Burger Kingben a vooperben a hagyma egyben van karikában, kiszedhetően? Vagy szálakra szétesve?
4 ezt gyanítom én is, de azért lepontoztak a kérdésemért a szellemi toloszékesek.
Szerintük a "M.C. Donalds"-ban is csirkenmerket lehet enni.
Mi az a vooper ?
Amúgy tök bírom az ilyen fogyatékosokat akik : jajjj én nem szeretem az uborkát, jajj én nem szeretem a hagymát ... Akkor ne zabálj hamburgert b@szki egyél vajaskenyeret .
Van, hogy karikában van benne, van, hogy szálakra van esve benne a hagyma, de simán ki tudod venni belőle. Szétnyitod a szendvicset és szépen kiveszed belőle. Nincs benne sok. Ha Foodora vagy Woltról rendeled, akkor jah, nincs olyan lehetőség, hogy nem kérsz bele hagymát, max a megjegyzésbe bele írod, hogy nem kérsz hagymát. Aztán vagy olvassák és teljesítik a kérést vagy nem.
Ha bemész hozzájuk és ott a pultnál rendelsz, akkor simán megtudod mondani, hogy nem kérsz bele hagymát. :)
A netes képeken is megtudod nézni, hogy hogy vannak benne a hagymák:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!