Összességében ki melyik gyorsétteremláncot szereti legjobban? KFC, Meki vagy Burger King?
Figyelt kérdés
Íz, választék, ár-érték, mennyire laktató.2024. jan. 20. 17:47
A kérdező szavazást indított:
KFC
Meki
Burger King
58 szavazat
1/10 anonim válasza:
Madarat nem eszem, polgár király nincs errefelé. Sajnos lacikonyha sem. Így a meki marad. De csak végszükségen vásárolok ott.
2/10 anonim válasza:
A BK kicsit drágább mint a többi,de annyival ízletesebb is.
3/10 anonim válasza:
Nálam ez a sorrend:
1. Meki.
2. BK.
3. KFC.
4/10 anonim válasza:
Nálam a bk a top, ha nincs akkor meki. A kfc valahogy nem az én világom
6/10 anonim válasza:
A Mekiben kicsi a burger, a KFC csipős.
7/10 anonim válasza:
Mekibe nem járok. Burger Kingben is sok éve voltam. A KFC-ben szeretek enni, de ott is csak 1-2 alkalom évente. (Nincs is egyik sem a településünkön)
8/10 anonim válasza:
Nálam a sorrend:
1. Burger King
2. KFC
3. Meki
Szóval nekem a Burger King a gyorséttermek közül a kedvenc (havi maximum 3 alkalommal szoktam gyorskajáldában enni), mert ár/érték arányban szerintem a legjobb, illetve nekem ízre is ez jön be a legjobban. Szeretem, hogy aránylag sok zöldség is van benne, valamint nincs minden burgernek olyan tipikusan egyforma íze, mint a Mekiben. Illetve a BK-ban jó a hűségrendszer is, illetve egy személyre is vannak értelmes kuponok. A KFC-be meg akkor megyek, amikor nagyon vágyok csípős csirkére. Mekibe meg csak az új burgereket szoktam kipróbálni, amúgy nem járok oda.
9/10 anonim válasza:
Egyik se mert mindegyik nagyon drága lett. Ahhoz képest, hogy annó ezt a szegények kajájának mondták, ma már annyira nem igaz ez.
10/10 anonim válasza:
BK a kedvenc utana KFC, mekit nem birom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!