Ár-érték arányban jó hajóétterem?
Figyelt kérdés
Férjemet szeretném meglepni vele, Pesti lakosok vagyunk. Amiket találtam azoknál vagy nincs kint árlista, vagy iszonyat drágák :(2023. dec. 22. 10:07
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy büdszé szórakozási forma.
3/5 anonim válasza:
Ez a régi Kossuth hajó milyen drága itt a pesti Duna-parton? Nagyon tetszik nekem, bár biztos drága lehet. De ha már ajándék...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak! :)
Illetve 3-as neked is
2023. dec. 23. 17:42
5/5 anonim válasza:
Kérdés, mennyit láttok a partból, ha közben ebédeltek vagy vacsoráztok. Valóban nagyon hangulatos egy ilyen vacsora, de ezt is vedd figyelembe. Nem tudom, milyen alkalomból akarod meglepni az urad, de az ilyen program nyáron célszerű, amikor nem -az esetleg párás - ablakon tudtok csak kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!