Wolt és Foodora futárok miért nem rakják elsö és hátsó csomagtartóra a kaját?
Figyelt kérdés
Az baromság, hogy ne férne el, piacos nénik-bácsik kétszer nagyobb táskákat szíjaznak le a bicikli csomagtartójára. Hogy lehet egy futár olyan idióta, hogy a háta egészségét kockáztatja? Többet fizet majd eü-re, mint amit megkeres.2023. dec. 10. 12:06
1/12 anonim válasza:
Nos, azon egyszerű oka van, hogy ha a csomagtartóra teszi, ott tőle függetlenül mozog a táska, nem vele, így az egyensúlyozasa más lesz. A piacon néni nem időre megy, egy 5 perces utat ha egy óra alatt tesz meg se lesz semmi probléma.
2/12 anonim válasza:
Ha lerögzíted nem mozdul az neked sehová. Simán rátehetnék, vagy szállíthatnák drónokkal, 2023 van.
3/12 anonim válasza:
2!
Nekem valóban nem mozdulna, 8 éve vagyok postas, napi tobb kilométert biciklizek. Ezek q futárok max pár hónapig dolgoznak
4/12 anonim válasza:
De mi ebben a kockázat? nincs sok súlyuk.
5/12 anonim válasza:
Mellre is felcsatolhatnák a gyrost. Szerintem ki lehetne találni a város feletti étel-csatornahálózatot, ahová felküldöd az ételt és lecsúsztatod pár km-t a város másik oldalára.
6/12 anonim válasza:
Kis súllyal is kibillentheti az egyensúlyából. Ha nagy sebességváltó halad, márpedig azzal fog, 3gy pillanat alatt egy autó alatt vegzi
7/12 anonim válasza:
6: ez a város és a futárszolgálat hibája, hogy időben kell odaérni, és nincs erre út. Ha nincs külön út, nem kell időben odaérni, ennyi. Vagy csak x távolságra szállítson x adagot, hogy normálisan is kézbesíthető legyen.
8/12 anonim válasza:
7!
Normálisan kezbesiti, azért viszi a hátán
9/12 anonim válasza:
Az nem normális. Azért van a csomagtartó, hogy oda tegye.
10/12 anonim válasza:
Bírom az ilyen kérdezőket, akik okosabbak mindenkinél. Meg a drónos is vicces, gondolom a matek nem az erősséged, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!