Mitől különlegesebb a "kockás abroszos" étterem a nem-kockás abroszostól?
Figyelt kérdés
Mindig úgy olvasom, mintha egy egetrengető dolog lenne a kockás abrosz.#kockás abrosz
2023. dec. 9. 12:40
1/8 anonim válasza:
Nem különlegesebb mint a nem kockás,nem az asztalterítőn múlik.
Leginkább csárdák retró étteremben van kockás asztalterítő.Nívósabb éttermekben még mindig a fehér az alap.
2/8 anonim válasza:
Én inkább fehér abroszos - nem fehér abroszosat különböztetnék meg. Az előbbieket nem nagyon szeretem, nekem túl puccosak.
3/8 anonim válasza:
A főváros népének ez egy otthonos dolog, marketing.
4/8 anonim válasza:
Hazias, hagyomanyos etelekre kell szamitani, es aki idosebb, emlekszik, mikor teljesen termeszetesen volt ilyen abrosz.
Ez amugy nem magyar, es Svajcban is ettem roszlit platanfak alatt vasszeken kockas abroszos asztalnal.
5/8 anonim válasza:
Sok étteremben ilyen az abrosz.Csárdákban,kifőzdékben szokás.Itt az ember tudja hogy házias hazai ízekkel teli ételt fog kapni.( húsleves, pörkölt, stb)
7/8 anonim válasza:
A "fehér abroszos" hely elegáns, magasabb igényeknek megfelelö hely, a "kockás abrosz" meg az egyszerü, figözde jellegü helyeket jelenti, sokat érdekeset, újat, különlegeset nem lehet töle várni, az otthoni kajákat adják.
8/8 A kérdező kommentje:
#6 Bravúrosan érvelsz.
2023. dec. 10. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!