Hol lehet karácsonyi menüt rendelni Óbudán?
"Legalábbis szerintem!"
. Pontosan. Szerinted.
Neked ezek fontosak. És ez alapján lustázol másokat ismeretlenül, anélkül, hogy ismernéd az életüket, hogy milyen nehézségeikben kérnek segítséget stb.
Én nem feltétlen a kérdezőbe "kötöttem bele!"
Hanem a válaszolókba akik verik magukat hogy 40 főre főzzön más akkor, meg már megrendelte a kaját majd lemondja stb...
Nem elég hogy... Még nagyképűek is!
Amúgy mindenki maga dolga!
Ahány ház annyi szokás! Nekem lesülne a pofámról a bőr ha nagyanyám rendelt "menzás" kajával kiszúrná a szemem és nem a saját jóféle töltött káposztáját tenné elém! De fordítva is igaz!
Kérdező: "Legalábbis szerintem!"
. Pontosan. Szerinted.
Ha így fogod fel szerintem kár erőltetned a karácsonyi mizériát!
Ha ennyire gondot okoz és nincs tehetség hozzá...Nem értem mindegy!
#15: nem tudom, Te hogy vagy vele, de én nem szeretnék egy napot étel nélkül tölteni (főleg nem három napot egyhuzamban), csak azért, mert random idegen szerint ciki az, hogy én 24-re szeretnék friss ételt rendelni, mert aznap nem tudok főzni. Szerintem estére rohadt éhes lennék, de Te biztosan ellennél szaloncukron.
Vagy az a tudat megnyugtatna, ha idén nem tartanánk karácsonyt?
Engem nem érdekel tartasz e "karácsonyt" !
Mindenkinek más a karácsony és a hangulat, és a "szeretet, odaadás"
Én elmondtam a véleményem ennyi!
Én nem dolgozom karácsony napján és egész délelőtt a konyhába csinálom amit kell hogy friss "hazai" étel legyen az asztalon! Ezt szoktam meg, és ami fontos akarom is! Nem a TV előtt ülök. Szóval idő mindig van, akarat kérdése!
Ahhoz képest, hogy mennyire nem érdekel, nem bírod ki, hogy ne fejezd ki ellenérzésedet azzal kapcsolatban, ahogyan én csinálom... meg persze jössz a "nem a TV előtt ülök" szöveggel, mintha én azt csinálnám. Nálunk a "szeretet, odaadás" úgy tud megvalósulni, ha pl. a gyerekem egész nap meg tudja kapni azt a figyelmet, amire vágyik: ő nem tudja méltányolni még azt, hogy "apu nem játszik velem, de nem baj, mert az ebédet ő csinálta".
Nekem az ő igénye fontosabb, mint az, hogy egy idegen mit gondol arról, ha aznapra megrendelem az ebédet.
12es, bocsánat hogy 40 fős a szűkebb család, igazsd van, a fele ne egyen, vagy egyen mirelit kisütnivalót, mert én mocsok ápolónő, 23. éjszakárta vagyok beosztva ügyelni :-( Igazad van. vagy még jobb, hozzon mindenki magával szendvicset.
Igen, lehet lusta vagyok, meg nem érzem a karácsony értékét, de igen is rendelni fogunk. Nem fogok megszakadni, hogy én legyek a tökéltes háziasszony, csak mert anyukámnak 6 testvére nekem meg 17 unokatestvérem van, és szeretnénk együtt lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!