Budapesten árban jó/olcsó ,de belül szépen kinéző étterem/kajálda hol van?
gazdag? Csak gyakoris vagyok maganvallakozassal ami napi netto 4,2 milliard EUR-t hoz be off-shore szamlamra. Ha neked a napi 4,2 milkacsoki EUR-ban gazdag, akkor lehet at kene gondolnod mindenedet.
Mert ez szegenyreteg bevallom Magyarorszagon. Es sajnos nem tudok mivel felvagni mert kezd olcsobb lenni minden. 9 kocsim van, mindegyik Mercedes-AMG Project One. De minden kezd olcsobb lenni Hungary-ban tejtol kezdve az x-ig.
Mivel legyek meno? Mivel tunjek menonek szegenykent?
Ezt is egy nemet no irja mikozben mondom neki csak tud perfektul magyarul. De en nemetul nem. En meg kozben az ágyban fekszem mert nincs mit csinalnom nappal se mert minek dolgozzak? Este meg minek aludjak?
Cuki de mi a fizetesed?
Ezt kiirhatta egy fodrasz lany es egy szivsebeszno is :-D
Es gondolom ott par 100 000 nettos különbsegek vannak fizuban.
Ha en elmegyek etterembe aranylag jo mernöki fizummal (de messze nem vagyok milliomos gyerekkel nehez is manapsag)
Akkor:
Buddha Original
Leroy
Bombay Budapest
Ha dragabb kategoria kell, ahol voltam de ezt ritkan engedjuk meg magunknak:
Nobu Budapest
Aztan az is szamit mit esztek...
ha inkabb a rantott husi ubival kategoria vagytok:
Talán hasznos lenne egy keretet írni, ahogy a többiek is mondták.
De így vaktában mondanám az ENSO-t, Quí-t, 101Bistro v. 101Tigrist, Petrol Beer&BBQ-t, Tati Farm to Table-t.
Honlapjaikon láthatod az áraikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!