Miért árulnak a nyíregyházi strandon ilyen ételeket?
Mert van, aki vesz ilyen ételeket.
Miért, mit kéne enni 38 fokban?
Meg amúgy csak 38 fokban nyit ki a strand?
"ki a fene eszik ilyeneket 38 fokban?"
Aki éhes, az nem nyúltápot meg sajtot eszik kisfiam.
"gyümölcsleves, bulgursali, sajttál, ázsiai tészta tofuval"
Hát ha ez lenne a kínálat senki nem menne a büfé közelébe. Harcsa, hotdog, burger, kolbász, pörkölt. Oda 80+ kilós férfiak járnak, nem 40 kilós kislányok akik elvannak a nyúltápon...
De ha szerinted hiánypótló lenne az ilyen kaja és van rá igény hajrá. Nyisd meg a saját büfédet.
Ennek mi köze van a nyaralós utazáshoz? De nem is kérdezel igazán, csak puffogsz.
Nincs 38 fok. És tudod a hőségben hideget enni valójában fűti a szervezetet. Én meg fültövön csapom, aki gyümisalival akar etetni, a tofuról nem is beszélve.
Hol az a gulyás? Éhes vagyok.
A válaszadók közvetett módon meg is válaszolták a kérdést: a proli f0$kupacoknak erre van igénye, ezért ezt árulják.
Félreértés ne essék, semmi gond a fenti kajákkal, mértékkel, ésszel fogyasztva. Én is szeretem őket, hétvégén épp marhapöri volt a terítéken. A gond ott kezdődik, hogy
egyesek nem elég, hogy nagyjából csak ezeket az ételeket ismerik (+ többi strandon árult ételt, lásd rántottak), de igényük sincs semmi másra.
Még ez sem érdekelne, csak aztán amikor előjönnek a "korral járó" meg "genetikai eredetű" (röhög a vakbelem) betegségek, amik valójában persze a moslékfogyasztás egyenes következményei, mi, a prolik szerint "nyúltápot" fogyasztók álljuk az illető kórházi kezelését.
Pontosabban egyre inkább csak állnánk, feltételes módban; nincs ember a kórházakban, és az eltávozottak csak egy része hagyta itt az országot a sz@r gazdasági helyzet miatt, másik részük pont, hogy az alacsony színvonalú szellemi környezetből menekül, amit a válaszadók többsége remekül szemléltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!