Miért nem olyan finom már a meki?
Figyelt kérdés
Régen nagy mekis voltam, de mostanában nem vágyom rá, pedig lenne lehetőségem ott ebédelni, de inkább máshova megyek már. Pl. a big mac savanyúbb és íztelenebb lett. A sajtburger is íztelen lett, cserébe telenyomják ketchuppal2023. szept. 16. 15:41
1/8 anonim válasza:
Felnőttél és már mindent kispórólnak belőle.
4/8 anonim válasza:
Nekem sem ízlik ez a "szaftosabb" húspogácsa. Borzalmas. Mintha meleg de nyers húst ennék.
5/8 anonim válasza:
4-s, szerintem ugyan olyan a húspogácsa. Nincs különbség. Az állítólagos változtatás óta még csak sajtburgert ettem, de abban nem éreztem, hogy más lenne. Legközelebb megkóstolom a Big Mac-t is, mert nagyon szeretem. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. A szósz benne a legjobb. Amióta neten is lehet házhoz rendelni, azóta a Big Mac-t úgy kérem, hogy dupla sajt, dupla hagyma, dupla uborka, dupla saláta, dupla szósz. Dupla szósszal kérve nagyon finom!
6/8 anonim válasza:
Ugyan már, nincs semmilyen változtatás a hamburgerekben, ez csak egy jó reklámkampány.
Amúgy soha nem volt annyira finom, és ha mostanában gyakran ettél ott meguntad.
7/8 anonim válasza:
Azért, mert a fidesz megvette ezt is. Nekem sem ízlik már a fideszes sajtburger.
8/8 anonim válasza:
#7 próbáljunk meg különbséget tenni fideszes-eső és nem-fideszes-eső között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!