Hová tűntek a Burger King éttermekből a nagy üdítők? Legalább 2 éve csak a 0.4 dl-es kiszerelésű közepes üdítővel találkozom. A naggyal sehol se.
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 19:53
1/7 anonim válasza:
Mert újratölthető, ha ott fogyasztasz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem még senki se mondta hogy újralehetne tölteni, de kiírva se làttam.
2023. szept. 5. 20:30
3/7 anonim válasza:
Ahova járok, ott üres 4 decis poharat adnak a tálcán és a pult mellett van az automata. Magamnak töltök amit akarok, akárhányszor. Talán nincs is kiírva, de mindenki tölt magának többször is.
4/7 anonim válasza:
"Nekem még senki se mondta hogy újralehetne tölteni, de kiírva se làttam."
A törvények nem ismerete nem mentesít azok betartása alól.
5/7 anonim válasza:
"Mert újratölthető, ha ott fogyasztasz."
Tisztázzuk. Hivatalosan sehol nem szerepel olyasmi, hogy újratölthető lenne az üdítő. Max. a gyakorlatban nem nézik/nem szólnak érte.
DE! Még akkor is vannak olyan éttermeik, ahol nem magadnak töltöd, de akkor is csak ugyanakkor pohár van.
6/7 anonim válasza:
Ja, azért jó lenne ha ezt közölné a Burger King is, hogy akkor most újratölthető az üdítőjük, mint a KFC-ben vagy nem?! Saját honlapjukra, Facebook oldalukra...stb, jó lenne ha kiírnák, tájékoztatnák az embereket.
7/7 anonim válasza:
Ha saját magadnak töltöd az üdítőt és nem kitöltve kapod, akkor NYÍLVÁN annyiszor töltöd újra ahányszor csak akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!