Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Bufe majd etterem nyitas?

Bufe majd etterem nyitas?

Figyelt kérdés

Eloszor egy bufet szeretnek nyitni, ez szakacs vegzetseggel lehetseges ?

Bufe kocsikat mar neztem annak az arat tudom , milyen + koltsegek vannak meg ?

Egyedul vagy egy napi bejelentett segeddel lennenk a bufekocsiban.

Foleg kezmuves gyrost hambit szeretnek arulni, sajat magam csinalnam a hust.

Koszi a valaszokat .

20 eves vagyok valami palyakezdo tamogatas szoba johet ?

2023. aug. 27. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a hozzá tartozó engedélyek költsége, meg szerintem egy könyvelő se ártana
2023. aug. 27. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

A költségek sokkal magasabbak lennének, mint a haszon, föleg most, amikor a már meglévö, befutott éttermek, büfék is bezárnak veszteséges üzem miatt, semmi esélyed ismeretlenként.

Rengeteg engedély kell, különbözö egészségügyi vizsgálatok, megfelelö anyagbeszerzési lehetöségek, nagyon pontos kalkuláció, jó könyvelés, és rengeteg szerencse

2023. aug. 27. 15:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Inkabb belevagnek ebbe van 7m forintom max menjen el mind de sajat magam fonoke legyek, minthogy 14-16 orakat aljak egy nagyuzemi konyhan vagy etterembe mint tanulokent… koszi de alkalmazott nem szeretnek lenni!
2023. aug. 27. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy így is a napi 14-16 óra benne van, meg hétvégén is??? És 2 év múlva elment a spórolt pénzed, meg van egy csomó adóságod és akkor még nehezebb alkalmazottként bárhol is elhelyezkedni.
2023. aug. 27. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
25 éven alatti vállalkozóknak szokott lenni támogatás. Helyi önkormányzatnál tudsz ilyenről érdeklődni
2023. aug. 27. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hiába van büfé kocsid, ahol árulni akarsz, ott helypénzt is kell fizetni az önkormányzatnak, plusz áram és víz is kellene.
2023. aug. 27. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Először cégalapítás ehhez keress egy könyvelőt az segít.Büfé kocsizás leginkább nyáron megy télen kifagysz belőle.

Ez a vállalkozás lehet nem hoz annyit hogy később éttermet nyiss.Sőt most szinte minden éttermes küzd az életben maradásért.

2023. aug. 28. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!