Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A mc donaldsokban miert...

A mc donaldsokban miert tunnek el a kioskok?

Figyelt kérdés
Regebben sok helyen volt kiosk (gep, amin sajad magad tudsz rendelni), de eltuntek…
2023. júl. 25. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy tűntek el. Egyre több helyen van.
2023. júl. 25. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
nálunk most újítják fel a mekit, és azt olvastam, hogy lesznek
2023. júl. 25. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
(eddig nem voltak)
2023. júl. 25. 20:37
 4/8 A kérdező kommentje:
A szell kalmanon volt regebben, de mar nyoma sincs. Ma a moriczon voltam, es szerintem ott is volt regebben.
2023. júl. 25. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Magyar népbetegség az általánosítás. Nem tűnnek el a kioskok, hanem egyre több van belőle. Legfeljebb ott tűnt el, ahová te szoktál járni.
2023. júl. 25. 20:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Es ala is tudod tamasztani, hogy a szamuk egyre no? Cikk, forras, konkret adatok? Vagy legfeljebb ott lettek kioskok, ahova te szoktal jarni? Mert ez eddig szinten altalanositas.
2023. júl. 25. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én inkább azt tapasztalom néhány hete, hogy a kis számos táblák tűnnek. Alig vannak az étteremben vendégek, de a kioszkoknál 0 azaz 0 számos tábla van kint (meg a vendégeknél sem látni egyet sem), szóval gondolom direkt csinálja az étterem. De én meg nagyon szerettem, hogy csak elveszem a táblát és kihozzák az asztalomhoz a kaját, most meg állhatok sorban egy sorbanállásra tök alkalmatlan helyen.
2023. júl. 27. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
#6 [link]
2023. júl. 27. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!