Cukrászok, szakácsok. Leírjátok milyen egy átlagos munkanapotok?
En egy balaton parti üdülöben vagyok szakács.
Regel 6 ra bemegyek 7 órára kipakolom a regelit 10 oraig regeliznek 10 orakor elkezdem feltölteni a la carte ételeket 12 orátol 16 oráig alatalaban folyamatosan jönek az a la carte vendegek 16 oraig inentöl 18 oráig keveseb a vendeg ilyenkor lehet egy kicsit piheni elökeszülni és 18 oratol 22 oráig megint rengeteg vendég 22 orakor bezár a bazar ilyenkor kb 1 ora pakolás es vége masnap megint ugyan ez 2 hetente egy szabad nap.
Szia. Szakács vagyok.
Reggel elkezdek szakácskosni. Délután befejezem. Kb. ennyi.
Nálunk a szakácsok 10-től jönnek, mert reggel 6-tól 10-ig reggeliztetés van és azt más csinálja. Ha sok a dolog bejönnek korábban. Előkészülnek a la carte-ra, konferenciákra. 15-16óráig tart a műszak, de ha sok dolog van estére akkor maradnak délután felkészülni az estére. 6-ra visszajönnek 10-ig, utána konyhatakarítás.
A cukrász reggel 5-6-tól kezd, megsüt, készre csinálja az aznapi rendeléseket, aztán előkészül a következő napokra. Délután végez 3-4 körül, attól függ mennyi dolog van. Ez nyugisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!