Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a felszolgálói viselkedésről?

Figyelt kérdés

Adott egy étterem, inkább ételbár. Bemegy az ember előre fizet a pénztárnál, és majd kihozzák a kaját. Tele van mindig, mert olcsó a kaja. Meg 3 perc alatt elkészül.

De tegnap voltam, leültem, ettem és egy vendég ment el, a felszolgálónők ismerőse volt, látszott a beszélgetésből és mondta az egyik felszolgáló nönek, hogy a wc nem jól néz ki. Majd pár perc múlva bement az egyik felszolgáló nő, kijött és mondta a kollégájának, hogy össze van sz@rva. Ezt úgy mondta, hogy az étkező emberek között jött és úgy mondta. Nekem nem, de másnak kifordulhatna étkezés közben a gyomra ilyen hallatán.

Mi a véleményetek erről a felszolgáló viselkedéséről, hogy ilyet mondott a vendégek között?

Én amúgysem megyek többet oda, mert nem barátságos a hely, affelől, hogy olcsó hely, mert az étkező emberek mellett maga a felszolgáló nő hypoval ott mossa fel a padlót. Hát nem egy gusztusos hely.

2023. jún. 28. 21:15
1 2
 11/14 Szabi15 ***** válasza:
90%
Nyilván nem szabad úgy mondani ilyet, hogy a vendég is hallja. Hibázott. Ettől függetlenül megértem, tényleg csak nem a vendég előtt kellene. Mindenesetre én mosolyognék rajta egyet, közben sajnálnám is kicsit. Ez nem változtatna a helyről alkotott véleményemen, hacsak nem egy puccos étteremről lenne szó, ahova amúgy sem megy túl gyakran az ember, és akkor azt várnám, hogy ilyen szempontból tökéletes legyen. De ha olcsó és jó a kaja, ráadásul gyorsan, amíg nem velem bunkók a dolgozók indokolatlanul, addig én elnéznék egy ilyet minden további nélkül.
2023. jún. 29. 03:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk igaza van, én is nagyon örülök, amikor a sok tahó paraszt után még a wc-t is pucolhatom, mert ő szétkeni a szrt, vagy épp a véres tampont dobja csak úgy a földre.
2023. jún. 29. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
A szolga tűrjön csak csendben, mosolyogva, némán takarítsa más után a szart, mert annyi eszük nincs, hogy ne a falon a csempét szarják össze… de hat ezért vannak fizetve, meg nyalják is ki a vendégek szaros segget a nyelvükkel, mert ha már fizetnek ez jár…
2023. jún. 29. 14:22
 14/14 Szabi15 ***** válasza:
100%
13-as ezt senki nem mondta, de talán egy vendéglátó helyen nem kellene hangosan olyan szavakat mondani, amik elvehetik az ember étvágyát. Eszek, és akkor hallok egy ilyet és mondjuk elég vizuális fajta vagyok. És nem én ... össze a wc-t, én normális fizető vendég vagyok és csak normálisan megakarom enni a kaját. Így érted mi a probléma ezzel?
2023. júl. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!