Az nem a vendéglátás megcsúfítása, hogy a szolnoki tiszavirág fesztiválon a pár 100 forintos olcsó almaleves édesítőszeres lötty Piroska szörpöt 400 ft/ 2dl áron árulják? Én nyilván nem veszek, de ez kb az emberek lehúzása.
Figyelt kérdés
Kb 600 forint most a Sparban egy üveg ilyen. Sokszoros hasznot csinál rajta miközben f.sa szörpnek hirdeti a termékét a bódé falán.2023. jún. 21. 12:33
41/51 A kérdező kommentje:
A Classic kerül annyiba az meg nincs a tesóban.
900 a legdrágább online és 600 a még gagyibb.
2023. júl. 19. 00:00
42/51 A kérdező kommentje:
Bro
2023. júl. 19. 00:00
43/51 anonim válasza:
Ne csak online nézd BRO, menj ki a boltba személyesen.
44/51 A kérdező kommentje:
Te hazudsz bro. Bizonyítani meg nem tudod bro.
2023. júl. 19. 12:56
45/51 anonim válasza:
De tudom. Mondom, hogy menj be a boltba és nézd meg magad. BRO. A blokkot meg kib@sztam, mondom gyere kukázd ki, nem gondolod majd ismeretleneknek kukázok...biztosan...addig ne vacsorázzál azért, míg el nem kezdek kukázni csak a te kedvedért...elmondom mêg egyszer. Hátha ezúttal sikerül felfogni. Én ennyiért vettem a kis Tescoban. Ha elhiszed elhsized. Ha nem, akkor nem, hidd el k@rvára nem érdekel, hogy te mit hiszel el és mit nem. Ki lehet menni személyesen és meg lehet nézni magad is. Lehet van 100-200 Ft eltérés egyes üzletek közt, de olyan mértékű eltérés nincs, amiről te beszélsz. Ennyi meg egy Bambi. BRO :)
46/51 A kérdező kommentje:
A tescoban nem árulják csak az olcsó Piroskát. Ha nem érted meg baj vAn a toronyban bro.
2023. júl. 19. 17:16
47/51 anonim válasza:
Lehet nálatok nem árulják, nálunk igen. Mondtam, hogy ne online nézd BRO. :)
48/51 A kérdező kommentje:
Kuldjel linket bro.
2023. júl. 19. 23:37
49/51 anonim válasza:
Miről BRO? A boltról? Most mondom, hogy ne online nézegesd, hanem menjél ki személyesen a boltba. :)
50/51 A kérdező kommentje:
A tescoban egységes kínálat van de ne zavarjon.
2023. júl. 20. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!