Mennyibe kerülnek felétek esetleg akinek van ilyen üzlete?
Bács-megye.
Gyros tál: 1900-2100 (nagy adag)
Hamburger.. attól függ milyen..
A retróbb: 1500-1700 Ft
A kézműves fullosabb: 2400-2900 Ft
Langos pedig, ami tényleg finom és nagy adag olyan 650-800 Ft darabja. Attól függ mit kérsz rá.
Nincs üzletem de ezek kb azok a helyek ahova járok.
Nálunk Hatvanban, 1000 ft a sima lángos, 1900 a sajtos tejfölös.
egy nagy gyros tál 3000 ft ,, egy pita 1700 ft,,, egy melegszendvics 1100 ft
Baranya megye. A városunkban van egy elég népszerű belvárosi hely, ott egy gyros tál 2400, a mini az 2000, illetve ha krumplit is akarsz mellé, akkor 2800. Gyros pitával az 1600, de van több fajta, de azok pár száz forinttal drágábbak. Ettől a helytől vannak drágább helyek is, sőt, én azt mondanám, hogy a legtöbb hely ennél drágább, sok helyen a gyros tálnál a kicsi már 2700-2800, a nagy gyros tál 3000+, illetve a gyros pitában is sok helyen 2000+, de inkább 2200-2300+, az alatt már sok helyen nincs is. De én az elsőnek említett hely adagjaival tökéletesen meg vagyok elégedve, ár-érték arányban az ő ételeik érik meg a legjobban.
A lángosnál pedig a sima általában 800-900 ft, a sajtos-tejfölös 1600 környékén mozog. Általánosságban azt mondanám, hogy az extrásabbak 1500-2000 forint körül vannak.
Most az, hogy mennyi a hamburger.. nem vagyok egy nagy hamburgeres, nem szoktam olyan gyakran enni. Viszont azt tapasztaltam, hogy sok helyen csak ilyen extrásabb 3-4 ezresek vannak, nincs is a menün olcsóbb. Viszont ahol van, ott mondjuk rá egy átlagos hamburger ilyen 2 ezer környékén van. Átlagos méret, semmi extraság. Ár-érték arányban én nem vagyok ezekkel a hamburgerekkel kibékülve egyébként, szerintem akkor már jobban jár az ember egy gyros tállal.
Komárom-Esztergom megye
Gyros:1200ft
Hamburger:800ft
lángos meg nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!