Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Legközelebb meglátnak, kifizet...

Legközelebb meglátnak, kifizettetik a pizzát?

Figyelt kérdés

Mostanában be-be mentem egy pizzériába, pizzát enni vacsorára. Jó laktatós pizzát ettem mindig ugyanazt. 3.890 forint, de mindig 4.000 ezret adtam és ott hagytam a többit. Tegnap este megint bementem 21.20-kor, ugyanaz a pincér volt. Mondta 22 óráig vannak nyitva, kikértem a pizzát, mondta egy fél óra mire elkészül, 21.50-re. Mondtam, hogy 10 perc alatt meg tudom enni, azt mondra, hogy elvitelre lehet. Mondtam, jó és kikértem, majd leültem. Megjegyzem, ha 9 után mentem, de nem sokkal, 9 óra 5 perckor mentem a multkor, mindig volt hozzáfűznivalója, hogy már itt nem lehet megenni, és elvitelre adta, szépen hült mire hazaértem, máskor is mondta, hogy hát gyorsan meg lehet enni, tegnap meg nem volt hajlandó azt mondani, hogy nyugodtan megeheti még, ha 10 óra 5 percre eszi meg, sem baj. Hiszen bezárnak és még vagy negyedóra, félóra mire elmennek. Lehetett volna benne annyi, hogy azt mondta volna, hogy nyugodtan megeheti. Gondolhatott volna arra, hogy már nem egyszer jártam ott, visszajáró lettem, meg az utolsó forintokat a 4.000-ből mindig ott hagytam, ezért megdngedhette volna, de nem, hanem csak elvitelre. Még nem fizettem ki, mert utólag kell, és ültem ott vagy 5 percet, őröltem magam, hogy kihül mire hazamegyek, mikróba csak úgy fér be, ha összevagdosom, áá nem vacakolok, vagy jó meleg pizzát eszek, vagy inkább nem. Elszakadt a cérna, felpattantam és elmentem. Nem látta a pincér, mert bent volt valahol. Elmentem, vettem egy nonstop boltból kenyeret, felvágottat és otthon megettem, gondoltam ha nem lehet ott megenni, akkor nem eszek.

Lehet, hogy már készült a pizza, de ugye én eljöttem.

Hogy van ez az egész? Ha már valamit megrendeltünk és esetleg készül, akkor is megilleti a kifizetés az éttermet, vagy csak akkor, ha kihozzák és/vagy kihozzák és elfogyasztja a vendég? Mert én mégsem vettem igénybe a szolgáltatást. Minden nap gyalog a pizzéria előtt járok el, ha megismernek kifizettethetik velem, vagy már nem?

2023. máj. 30. 14:08
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Egyébként, ha elkészítették is a pizzát, hülyék ha kidobják. Kaját kidobni bűn. Akkor inkább kirakni egy parkba és valami állat pl. macska megeszi. Ott van a túloldalra egy park úgyis.

Azért azt nem gondoltam, hogy mindennek lehordanak itt a kommentelők.

2023. máj. 30. 15:17
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdésből is látszódott, hogy nem erősséged a gondolkodás...

Mit vártál? Dícséretet?

Alapanyagot és munkaidőt pocsékoltak miattad.

2023. máj. 30. 15:24
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki hordott le, azt nem helyeslem én sem. Egyetlen egy volt olyan.

Ha az ételt nem kidobják, hanem kiteszik valahova, akkor nem lesz anyagi veszteségük? A macska fogja kifizetni?

Webáruházi rendelésnél van a 14 napos elállás. De egyedileg készített terméknél ezzel nem lehet élni. Szerinted mi lehet az oka? He!

2023. máj. 30. 15:26
 14/32 anonim ***** válasza:
96%
Ha olyan a főnök, még velük is kifizettetheti...
2023. máj. 30. 15:26
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én már azért kitiltottalak volna, mert mindig zárásra esel be és ottfogyasztásra kéred. Elég tahó vagy. És mit össze tudsz hisztizni egy pizzán.Darabolva melegítve nem jó... 😂
2023. máj. 30. 15:33
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha szól rendeléskor, hogy már nem eheted ott meg, akkor egy szavad sem lehet.

Tudtad, hogy várnod kell, abban a tudatban rendeltél.

2023. máj. 30. 15:59
 17/32 anonim ***** válasza:
95%

Ezek után, haoda dugod az orrodat még egyszer, és rendesz valamit, nyogodtan elmélkrdj rajta, hogy vajon mit kaptál, nem akukából van-e a pizzán a feltét...

Észre sem veszed, de a személyzetnek jólesik a káröröm.

2023. máj. 30. 16:15
 18/32 anonim ***** válasza:
44%
Látom csak trollkodsz.
2023. máj. 30. 16:22
 19/32 anonim ***** válasza:
85%
Mesedélután. 😊
2023. máj. 30. 16:28
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne bőr a pofámon visszamenni oda.
2023. máj. 30. 16:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!