Lőrincen az aziz az igazi gyrosozó milyen?
Figyelt kérdés
Nekem az ára nagyon megtetszett. Egyszer elmennék oda és kipróbálnám, hogy milyen. Véleményeket kérhetek róla?2023. máj. 14. 17:17
1/7 anonim válasza:
sőt olvashatsz is, ha google mapson rákeresel a helyre, 593 véleménnyel 4,3 nem vállalhatatlan hely
3/7 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Sokkal jobb a kb. 200 méterre lévő Döner Kebab.
4/7 A kérdező kommentje:
De miért nem jött be?
2023. máj. 14. 22:07
5/7 anonim válasza:
"De miért nem jött be?"
Lassú a kiszolgálás, szűkös a hely, gyenge a "telítettsége" a terméknek ( magyarul elég soványkán megrakva gyros), gyakorlatilag nem lehet ott parkolni.
6/7 anonim válasza:
A gyros nagyon finom. Nekem jobban bejön mint a mellette levő török gyrosos. A hely valóban kicsi, Aziz sokat beszél, kicsit lassú, fárasztó de alapvetően barátságos és vendégszerető. Itt lakok a kerületben, elég gyakran eszem nála.
7/7 anonim válasza:
olvasgattam véleményeket, hát ha így is megéri neki hogy kiírt nyitás után egy órával kezdi, meg fél óra-40 perceket kell várni tényleg a gyrosra, akkor olyan rossz nem lehet. de többen inkább átlagosnak írják, nagy hype-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!