Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » All Inlcusive nyaralas mennyis...

All Inlcusive nyaralas mennyiseg vs. minoseg?

Figyelt kérdés

Epp nyaralas temaban gondolkozunk.

Talaltam egy elegge jo all inclusive ajanlatot a tengeren tulon... de nemtudom jo lehet e... mert meg nem voltam ilyen ehetsz ihatsz amennyi beled fer nyaralason.

En eddig mindig ha nyaralni voltam a helyi kis ettermeket, kavezokat jartam...

de lehet ennek az all you can eat verzionak is megvan a varazsa..nemtudom.

ti hogy eltetek meg ha voltatok mar ilyen nyaralason?

Foleg az etelek minosege erdekelne, ha a legolcsobbat a legolcsobbol rakjak ki (vizes narancsle, olcso parizsi szeru hus, izetlen sajtok, zacskos leves,...) akkor inkabb hanyagolom.

koszonom

2023. máj. 11. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a silány minőségre mennek az ilyen ellátásokon. Nekem túl sok ilyenkor a zabálás, és sajnos én hajlamos is vagyok rá. Úgy hogy tudatosan nem választom ezt. Nekem bőven elég a félpanzió, ott is sokat eszem. Hát még ha már 10 kor ez van, délben az stb…

De aki nem hízik, vagy belefér neki 1 hét akkor jó lehet. Vannak akik tudnak normálisan enni. Én nem.

2023. máj. 11. 20:20
 2/9 anonim válasza:
100%
Mi többször voltunk all inclusiveban, ég és föld a különbség egy 4-5csillagos között.minőségben 5 csillagosban a legdrágább italokból csinálták a koktélokat Michelin csillagos séffel, és van olyan is ahol csak egy kis büfé jellegű az all inclusive. Hoteltől függ.
2023. máj. 11. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"a legolcsobbat a legolcsobbol rakjak ki (vizes narancsle, olcso parizsi szeru hus, izetlen sajtok, zacskos leves,."

Ilyet esetleg Magyarországon egy elhanyagolt kis panzióban kapsz, normál helyen az all inclusive az a'la carte minöség. De ott nem is az "ehetsz ihatsz amennyi beléd fér" jellegüen szokás enni, mindenki annyit eszik amennyi jól esik neki, és nem annyit, ami beléfér, meg sok helyen amit kiviszel magadnak és nem eszed meg, azt kifizettetik.

Szóval kicsit más, mint ami MO-on megszokott ilyen esetben, nem a zabálás és betegre ivás a normál, hanem a kulturált étkezés, csak szabad étel-ital választékkal.

2023. máj. 11. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Törökországban voltam all inclusive-ban 4*-os szállodában. Nagyon megérte, isteni finom kajákat ettünk, és kb. csak a szuvenírekre költöttünk a nyaralás ideje alatt.
2023. máj. 11. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
magyarorszagon kivül normálisabb helyeken helyi termékeket tesznek ki reggelire. és változatos kinálat van illetve vacsora is . de azért számit hogy hány csilagos szàlloda .
2023. máj. 12. 06:44
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Hmm, attól is függ hol és kinek tervezi a menüt.

Ahova sok finnyás turista jár, ott az all inclusive lehet kicsit unalmas lesz, helyi specialitások nem lesznek, csak sült krumpli, nuggets meg ilyenek.

De ha a konkrét all inclusivera név szerint rákeresel, találsz egy csomó what I ate in a day videót róla, ahol látni, hogy mit adnak.

2023. máj. 12. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért itthon is lehet kifogni jó szállodákat,mi Balatonon nyaraltunk így és tökéletes volt.De ha tengeren túlra mentek ott is biztos jó minden és helyi specialitásokat raknak ki.
2023. máj. 12. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

utolso válaszolo igen vanak magyarorszågon is olyan szállodák ahol kitesznek magukėrt de helyi termékek nincsenek . de nem jelemzö .

viszont németorszagban vagy ausztriában helyi termékek regionális termėkek vannak és nem csak csirke nagets sült krumplival.

2023. máj. 12. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
15%
A hoteles étkeztetés még olyan kulináris csomópontokon, mint India és Kína sem a legjobb. Vannak persze 5 csillagosok a világon, ahol ehető, amit adnak, de egyrészt sokkal nemzetközibb ízlést céloznak, másrészt nem lehet tányért tervezni, így mindenki minden összehajigál, ami messze nem egy balanszolt étkezés lesz.
2023. máj. 12. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!