Mi lett a teknősökkel a Bp. XX. kerületi Tortuga étterem bezárása után?
Figyelt kérdés
El szerettük volna vinni a gyerekeket a "teknősös" étterembe a közelgő gyereknap alkalmából,és sajnálattal látom,hogy már másik étterem nyílt ott.2023. ápr. 25. 07:38
1/6 anonim válasza:
Igaz kicsit messzebb van (belváros), de ajánlom a Dzsungel éttermet, ha állatos étterembe akarjátok vinni őket, ott 3 teremben is vannak állatok (halak, hüllők). Érdemes előre foglalni a helyet, mert nagyon népszerű.
Vagy városszerte vannak kutyás, macskás helyek.
2/6 anonim válasza:
#1 Bocsi, hogy idepofátlankodok, de megint jó hely? 2013-2017 között sokat jártunk oda, nagyon szerettük, 2020 nyarán elvittem a barátnőmet, nagyon lepukkant volt, foltos, laminálatlan étlap, szennyvízszag, piszkos poharak, ételt már nem is rendeltünk.
3/6 anonim válasza:
Én is bocsánatot kérek, hogy eltérek a témától, de 1-es válaszoló, az adagok mekkorák? Facebook oldalukra pillantva nem túl nagyok, amolyan menza adagnak tűnnek. Gondolkodom rendeznék ide egy szülinapi "zsúrt", de vannak nagyétkű pasik a csapatban, úgyhogy elbizonytalanodtam.
4/6 anonim válasza:
#4 Ez már régen is változó volt. Diplomaosztóm után odamentünk, apám is jóllakott, viszont volt olyan kajájuk, amivel én (pedig nem vagyok nagyétkű) desszerttel sem voltam egészen tele. Inkább a pincértől kéne majd a nagyétkűeknek megkérdezni, hogy néhány kiválasztott étel közül melyik a tartalmasabb.
5/6 anonim válasza:
(Én amúgy mostanság rendszeresen rákérdezek erre és senki nem veszi zokon, akkor tanultam meg, amikor maga a pincér beszélt le a választásomról egy másik étteremben, mert többször voltam már ott, kb. ismerte az étvágyam, és szólt, hogy én azzal nem fogok jóllakni szerinte.)
6/6 anonim válasza:
Ugyanúgy jártam, ming a 3-as.
10 éve a kedvenc helyem volt a Dzsungel, aztán pár évvel ezelőtt mentem és elképesztő csalódás volt. Egy igénytelen putri, vacak, kevés ennivalóval, de legalább jó drágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!