Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hol lehet venni gyrost kiflibe...

Hol lehet venni gyrost kifliben és tartárral Budapesten?

Figyelt kérdés
Nyíregyházi vagyok és ott mindenhol lehet kapni, viszont Budapesten sehol sem találok csak gyrost pitában és tartárjuk nincs is. A hús is tök más.
2023. ápr. 13. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Sehol nem tudsz venni gíroszt kifliben.
2023. ápr. 14. 07:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A majonézzel próbálkozhatsz, hogy azt kérsz bele öntet helyett. Én is szoktam ilyet. De kifliben, az tényleg nagyon szabolcsi sajátosság lehet.
2023. ápr. 14. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
El nem tudom képzelni, hogy egy szokásos adag gíroszt hogyan lehet beletuszkoli egy kiflibe. Sem lyukat képezve bele, sem felnyitva. Budspesten biztosan nincs olyan gíroszos, ahol próbálkoznának ilyennel.
2023. ápr. 14. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
32%
13 írtam hogy ne hagyományos kiflinek képzeld el, hanem olyan puffancsszerű mint egy retro hambi buci csak hosszan elnyújtva
2023. ápr. 14. 17:17
 15/15 harebell ***** válasza:
32%
Mint egy nagyobb hotdogkifli, nem sima kifli.
2023. ápr. 14. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!