Eljutunk oda, hogy 5-600 forint legyen a mekis elviteli díj? Pár hónap alatt 80-ról 100 forintra emelték és hol a vége?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 22:23
11/19 anonim válasza:
#10 ???
Eletemben nem hallottam ilyet, mindig igy csinalom.
Ki latja?
Meg most ha nem esik jol az egesz? Nem tarthatnak ott
12/19 anonim válasza:
Van az a hülye szokása a politikusoknak, hogy nem épp életszerű törvényeket/rendeleteket hoznak. Ez az adott témakörben úgy néz ki, hogy ha eszel a Mekiben, akkor az 5%-nyi áfát tartalmaz, ha meg elvitelre kéred, akkor 27%. Számszerűsítve 2000 forintos fogyasztásnál helyben elfogyasztva a Mekinek 95 forintnyi áfát kell fizetnie, elvitelnél meg 424 forintot. Szóval mehet ez még feljebb is, de ne a Mekit szidd, hanem a politikusokat.
13/19 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért vagy kiakadva ezen ennyire. Mindenhol kérnek csomagolási díjat, nem csak a mekiben. Akármelyik étteremben rendelsz kaját nem ingyen csomagolják be.
És semmilyen biztonsági őrt nem érdekel ha már kifizetted és betömködöd a táskádba. Gondolod ha ott eszünk és marad egy sajtburgerem akkor ott hagyom? Hát nem.
14/19 NTBS válasza:
Ezek a problémák. Főzzhetsz otthon is. Normális ételt.
15/19 A kérdező kommentje:
Téged fognak tiltani ennyi provokatív válasz után bro. vagy simán boomer?
2023. ápr. 6. 17:05
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
2023. ápr. 6. 17:50
17/19 anonim válasza:
10: ha ilyen mértékű paranoiád van minek jársz oda? Vagy bárhová?
18/19 A kérdező kommentje:
És nem bír leállni a négy és fél pipás. Kivagy hallod.
2023. ápr. 6. 19:38
19/19 anonim válasza:
#1 Ez 25%, ha így nézed, valóban sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!