Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csillagvár étterem, Balatonsze...

Csillagvár étterem, Balatonszentgyörgy. Az asztalfoglalásnak van külön díja/ára?

Figyelt kérdés

Az imént foglaltam egy asztalt vasárnapra, de nem akarom csak azért visszahívni őket, hogy ezt külön megkérdezzem.

Szóval tudja valaki esetleg?

2023. márc. 9. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne?
2023. márc. 9. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nincs. Tudok, hogy felkapott hely, én oda soha többet. Lehet, hogy rossz napot fogtunk ki, de olyan mocskos volt, hogy nedves törlőkendővel pucoltuk le az asztalt, mer szó szerint ragadt. A lecsós szűzből folyt a vér, a lecsó két karika paprika meg egy cikk nyers paradicsom volt.
2023. márc. 9. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Én egyrészt sosem voltam ott, másrészt sosem foglaltam még sehova asztalt.

Csupán ezért merült fel bennem a kérdés.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2023. márc. 9. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

" felkapott hely, A lecsós szűzből folyt a vér, a lecsó két karika paprika meg egy cikk nyers paradicsom volt."

A kettő szorosan összefügg. Nem rossz napot fogtál ki, hanem ez a trend.

Ha jót akarsz kajázni, és nem pózerkodásnak mennél egy felkapott étterembe, inkább valami retró helyet keress. Ott még abból próbálnak megélni, hogy jól főznek, nem a parasztvakításból.

Kérdező, soha nem hallottam még ilyenről, hogy bárhol pénzbe kerülne a foglalás. Azért ez mégsem egy 100 fős csoport terem bérlete. :)

Annyi, hogy ha közbejön valami, és mégse tudsz menni, vagy késel, illendő tudatni velük.

2023. márc. 9. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
16%

Na hát ha valaki egy cupákos, zsírban tucsogó, szottyadt valamit akar enni, annak valóban jó lehet egy retro hely.

Aki meg egy kicsit igényesebb az hadd egyen már egy rendes étteremben, ahol tudnak is főzni és nem a rogyásig szedett tányérral akarják lenyűgözni a vendéget.

2023. márc. 9. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
4, de ez nem egy menő újhullámos, tányérösszekenős hely. Ez a hely a nagy adag, magyaros kajáiról híres. Csak aznap a szar szakács dolgozott éppen.
2023. márc. 9. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nem mondták, hogy utalj át X összeget, akkor nincs.

Én tudok 2 helyről is, ahol kérnek "asztalfoglalási díjat", amit valójában a végén a rendelésedből levonnak.

Ennek az az oka, hogy csak azok foglaljanak, akik komolyan is gondolják, vagy képesek még normál időn belül lemondani, ilyen esetben a pénzed visszakapod.

2023. márc. 9. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

6-os, ez a "rozé szűz" sajnos évek óta trend, és egyre többen átveszik, még normális helyek is. Pedig simán foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntette!

De legyen igazad, és legyen jó a kaja, én a régi iskola híve vagyok, szóval örülök neki, ha egyszeri véletlen volt.

2023. márc. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!