Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten van még olyan...

Budapesten van még olyan étterem, ahol jót lehet enni?

Figyelt kérdés
Ahol mostanában jártam, mindenhol rosszat ettem, drágán. A fő csalódás az volt, amikor elmentünk egy olasz étterembe, ahova kb. 15 éve jártunk rendszeresen, és akkorát esett a színvonal, az ételeknek nem volt íze, pedig azért szoktunk oda, mert mint a 10 ujjunkat megnyaltuk evés után, annyira jó volt a konyha. Az árak is elszálltak, ami persze érthető. De 6000 ft-ért kihoztak kb. 4-5 deka spagettit. Csak néztem, hogy mi ez? Tehát jóllakni sem lehet egy étel áráért. Van még olyan hely, ahol drágán ugyan, de nomális ízű, és mennyiségű ételt szolgálnak fel?

2023. febr. 6. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen én tudok egyet

Allegretto a 3. kerületben a római part közelében

2023. febr. 6. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lajos király étterem Zuglóban.
2023. febr. 6. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Iguana (mexikói) étterem, a Kossuth tér közelében. Érdemes a tequilákat is kipróbálni, Magyarországon sehol máshol nem kapsz jó tequilát.
2023. febr. 6. 20:31
 4/4 anonim válasza:
63%
Van.
2023. febr. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!