Van a McDonald's-ban chili paprikás szósz?
Figyelt kérdés
Ha a Foodpanda vagy a Wolt honlapján szeretnék rendelni akkor nem ajánlja fel ezt a szószt, de ha McDonald's honlapját nézem, ott szerepel.
Akkor most lehet kapni ezt a szószt a mekiben vagy sem?
(Vagy csak helyben fogyasztva lehet kapni? Ennek nem sok értelme lenne.)
2023. jan. 30. 10:57
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy abban a mekiben nincs, ahonnan kiszállítják, és azért nem dobja fel, de amúgy van. Egyszerűbb, ha elmész személyesen, és megkérdezed.
2/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Ezt fogom tenni.
De azért örülök, hogy elvileg van. :)
2023. jan. 30. 12:02
3/6 anonim válasza:
Van, csak a házhoz szállítás étlapjáról kimaradt. Jelezd az adott mekinek és pótolják. Nálunk a Woltról egy ideig a Burger King teljes marhaburger szekciója hiányzott, ami azért logikátlan, hogy a legnépszerűbb ételeik nem viszik házhoz. Ráadásul a Pandán ott volt. Jeleztem, egy hét alatt sikerült kijavítaniuk.
4/6 anonim válasza:
Én most direkt megnéztem a foodpandán, és nincs fent, pedig régebben sokszor rendeltem. És biztos nem ott lakom, ahol a kérdező, mert nálunk nincs wolt.
5/6 A kérdező kommentje:
Debrecenben lakom, és személyesen elmentem ma a Plázában lévő mekibe, és nem volt a kioszkon sem, ahol rendelni szerettem volna. Azért a biztonság kedvéért megkérdeztem az egyik dolgozót is, de nincs.
Aztán láttam meg, hogy fent a kajákat reklámozó képeken is le van takarva, hogy nem elérhető. :(
2023. jan. 30. 19:52
6/6 anonim válasza:
Van, lehet kapni.
Akkor a ti Mekitekben, akkor éppen nem volt elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!