Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik étterembe vigyem a...

Melyik étterembe vigyem a kislányom Budapesten?

Figyelt kérdés

Kicsit félve írom le a kérdést, nem is tudom melyik témakörhöz illik a legjobban.

Tehát el akarom bűvölni az 5 éves lányom, egy tartalmas apa-lánya programmal. Este (igen már alvás időben) a Madách színházban megnézzük a Macskák musicalt, de előtte elvinném egy étterembe. Mivel nem vagyok pesti, nem ismerem a helyeket így nehéz eldönteni, hogy hová is menjünk vacsizni. Meki stb kizárva.

- Szempontok, hogy közel legyen a színházhoz, legalább a 4-6-os vonala (nyugati-üllői út közötti szakasz)

- Finom desszertet is együnk, hiszen kell egy kis cukor amitől pörögni fog és nehezebben tör rá az álmosság.

- Elegáns legyen. Ne egy New York Café de ne is egy kebabos...

- Lehetőleg ne legyen brutáldrága...

Az étel kb. mind1. Mindent megeszünk. Igaz olyan ételt kellene választani színház előtt ami nem puffaszt fel, könnyű enni...

Várom az ötleteket. Előre is köszönöm!

2023. jan. 18. 20:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Pirate empire - azért megemlítem, hátha valakinek jól jön. Öt évesem nagy kedvence a hely.
2023. jan. 18. 20:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Pont most akartam írni, hogy foglalj előre, mert általában annyira tele vannak, hogy beeső vendéget nem tudnak leültetni.
2023. jan. 18. 20:47
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez a kalózos is zseniális. Na pár év múlva oda majd a fiammal megyünk el! :)
2023. jan. 18. 20:48
 14/25 anonim válasza:
100%
Az unikornis étterem szuper! De a Macskák nagyon hosszú egy ötévesnek. Bele fog aludni. Én 8 evesen is szenvedtem a vegére. Jobb lenne valami kisebbeknek való, mondjuk bábszínház, és utána az etterem.
2023. jan. 18. 21:40
 15/25 A kérdező kommentje:

14-es.

Ez így van!

6 évtől van a korhatár amúgy és március 1-el hat éves lesz. Lehet belealszik. :)

2023. jan. 18. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Egy ötévesnek alvás időben a Macskák musicalből annyi marad meg, hogy hulla fáradt.

Láttam a musicalt, tetszett, egy álmos ötéves nem fogja értékelni, ezt most megmondom, és a cukortól oké, hogy felpörög félórára, aztán kidől.

2023. jan. 19. 09:29
 17/25 anonim válasza:
31%
Szóval ha igazan jót akarsz a kislányodnak, es nem csak magadat sztárolni, hogy milyen őrületes jo programot talalsz ki es ugye milyen szuper apa vagy, akkor étterem előttre keresel gyerekszínházi előadást vagy matinét. Vacsi után lehet egyet sétálni es menni haza.
2023. jan. 19. 10:16
 18/25 A kérdező kommentje:

17. Nem. :)

Nem ismered a lányom.

Nem kell kioktatni. Köszike.

2023. jan. 19. 11:06
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

szerintem nem oktatott ki, csupán rávilágított egy más nézőpontra.

Hétköznap, úgy hogy saccperkábé reggel 7-kor már tutira ébresztik (attól függ hányra jár és milyen messze van az ovi), aztán egész nap (vagy fél, az olyan mindegy) óvodában van, majd vonatozik, vacsorázik, aztán ESTE 7-kor az apukája még beülteti egy alsó hangon is minimum 10-ig tartó előadásra, az nem tuti apa-lánya program, hanem nettó kínzás, akármilyen energiabomba is a lányod. ha ezek után még haza is utaztatod szintén vonattal, akkor meg konkrétan nem vagy normális.

hétvégén van matiné előadás, 14.30-kor néha szombaton és vasárnap 3-kor, de a tuti apuka be akar vágódni, így az alsó hangon már 12-13 órája talpon lévő, óvoda és tömegközlekedésen túl lévő 5 évesét még aszalja egy kicsit, mondjuk úgy 3-5 órát, attól függ mennyi idő a vonat. másnap gondolom nem lesz ovi, vagy minimum nem megy, mert ha túléli, garantáltan délig aludni fog.

Elvált apuka vagy és nem jutott jobb az eszedbe? Az anyja helyében tuti nem engedném, mondjuk több esze van a férjemnek, nem lenne belőle vita.

Régen a magadfajta nagyeszű szülők miatt még komolyabban vették a házirendet és be sem engedtek 7-es előadásra bizonyos kor alatt gyereket, ma már gondolom ezt is lehet, tán szerencséje lesz a többi fizető vendégnek és a musical helyett nem az esetlegesen nyűgösködő (hozzáteszem teljes joggal), álmos 5 évest kell hallgatniuk.

Ezt is megköszikézheted, mint egy tini, a lányod és sem ismerem, attól még sajnálhatom szegényt.

2023. jan. 19. 11:24
 20/25 A kérdező kommentje:

Gratulálok a személyeskedő a kérdésre nem reagáló válaszodhoz.

Senki nem kérdezte a véleményed, nem is kiváncsi egy anonim félinformációkból táplálkozó vérpistike hozzászólására.

Egészen rosszul látod. Amit leírtál semmi nem igaz belőle! :)

Nem vagyok elvált, nem arról szól, hogy én jó apuka lennék-e, és van házi rend és megfelel a gyermek.

Te magadból az irigységedből indulsz ki.

Nagyon rossz dolga van a lányomnak. :) Szörnyű. Minden 5 évesnek legalább ilyen sorsot kívánok....

2023. jan. 19. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!