Foodpandán hogyan adok online borravalót?
Olyan éttermeknél tudsz, ahol a panda a kiszállító, fizetés előtt megjelenik egy plusz sor az összesítésnél, hogy bökj rá, mennyi borravalót szeretnél. Appon és weben is megy.
Ha olyan étteremből rendelsz, akik csak a panda felületét használják, de saját futárt küldenek (ezeknél jellemzően pl. nem látod térképen, hol a futár, és csak kb. szállítási idő van, nem pontos), akkor nincs lehetőség borravalót adni online.
Tehát röviden: a pandás futároknak tudsz adni csak.
1: Köszi, akkor ezért nem láttam sehol az opciót.
2: Senki nem mondta hogy kell, de szerettem volna. Egy kisváros szélén lakom, ha már ide is kihozzák nekem ezt a két tál ételt akkor gondoltam pár száz forinttal méltányolom főleg itt az ünnepek körül. Szerintem nem csak a futáron múlik milyen gyorsan jön a kajám. Ha meg ez lenne a motiváció azt is mondhatnánk minek strapálja magát ha látja már kártyával fizették és nem kapott semmit.
Első tökéletesen leírta.
Viszont nekem az egyik futár úgy mondta, hogy a borravalót ők előre nem lássák. Csak azután mutassa nekik az app, miután átadták a rendelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!