Felétek van , kifőzde, menza ahonnan ételt , ebédet lehet hozatni, hozni? Mennyibe kerül havonta?
Figyelt kérdés
Nem luxuskajára gondolok,
Olyan pl min ahol a kórháznak, óvodába, iskolás gyerekeknek főznek, és onnan lehet hoz i ebéd menüt.
2022. dec. 29. 10:49
1/8 anonim válasza:
Itt van 1100 forintért, de tényleg többnyire menzakajákat kapsz, kockából főzött zöldségleves, kápsztaleves, rakott krumpli, diós tészta, szóval nem az, amiért megnérné napi szinten rendelni a kaját.
3/8 anonim válasza:
Én innen rendelem a kaját évek óta. Most havi szinten olyan 35.000 körül van, attól függően, hogy mit választok az étlapról.
4/8 anonim válasza:
+1 az E foodra. Nem mindig rendelek, de ha igen, akkor innen, illetve próbáltam más helyeket is, amik hasonlóak. Egészségkonyha, Vegafutár, Teletál. A munkahelyem közelében vannak étkezdék, olyan 3500-at el lehet kajálni egy nap, de nekem az csak heti két alkalom, a többi home office, akkor főzök általában.
5/8 anonim válasza:
Nálunk a kórházból lehet 600ft-ért, leves és második
6/8 anonim válasza:
Egyetemi menzára járok kb 15 éve( már rég végezten) most 1800 ft a jobb fajta menü (pl frankfurti leves+ rantott hus) de van 1500 ft-ér olcsóbb (pl: zoldseg leves + tökfőzelék)
7/8 anonim válasza:
nagyimek ovibol hozzak a kajat. Lehet nyugdijasoknak is onnan rendelni. Ok videken laknak. 2 adagot hoznak abbol ketten jol laknak...de öregek. keveset esznek nekem a 2 adag lenne eleg :-D
asszem 1200 ft de olyan az ize is...
8/8 A kérdező kommentje:
7 igaz! 🙂
2023. szept. 1. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!