Van még olyan fővárosi étterem amiben roma zenészek zenélnek? Vagy teljesen kihaltak az ilyen helyek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 23:36
2/8 anonim válasza:
A Váci utcában és környékén akad még. Múltkor az Alkotmány utcában, a trolivégállomásnál lévő étteremben is láttam egy társasàgot "bazseválni".
3/8 anonim válasza:
Én a múltkor az Óbudai Trófeaban láttam roma zenekart, istenien játszottak.
Megkerdeztem az egyik zenészt, hogy milyen gyakran jönnek ide. Azt mondta hogy ügynökség közvetítette ki ide őket, mert jött egy busznyi lengyel csoport és kérték hogy legyen magyar cigányzene.
Szóval sokszor nemcsak fix helyen lehet velük találkozni, hanem ahova kérik, illetve kikozvetitik őket.
4/8 anonim válasza:
Csalanosi csárda Óbuda
Nagyon színvonalas hely
5/8 anonim válasza:
2. vagyok, és hülyeséget írtam, elnézést érte. A trolik végállomása természetesen a Báthory utcában van, nem az Alkotmányban. Az étterem pedig, amit említettem, ez: [link]
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. jan. 1. 15:46
8/8 anonim válasza:
Badacsonyon nyáron ahol végig büfék, pizzázók, éttermek vannak, ott egy roma ember el vissza megy és zenél. Közben pénzt gyűjt. Nagyon aranyos ember, minden nyáron látom. Amikor elég pénzt gyűjt, összeszámolja és vesz magának ennivalót. (Nem hajléktalan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!