Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik a kedvenc mekis hamburg...

Melyik a kedvenc mekis hamburgered?

Figyelt kérdés

2022. dec. 14. 19:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Smokey sally.
2022. dec. 14. 22:14
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Ritkán megyek, ha megyek akkor mindig ugyan azt eszem.

Smokey sally + Dupla Sajtos Mcroyal.

Ezek a kedvenceim.

2022. dec. 14. 22:34
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem már csak hoznak a lányaim néhanapján. Világ legfinomabb 30 éve utoljára evett MC-s szendvicsem a Big-Mac volt.

4-nek! Atyaég! Még mindig lehet kapni? Még mindig csak reggel 10-ig? Köszi az emléket!!!

Visszatérve a ritkán hozott sajtburgerre: Összehasonlíthatatlanul romlott a minőség. Ehetetlen, sületlen a húspogácsa, a sajt is szar, fonnyadt uborka és kevés szósz. (Eredetileg nem ilyen volt.) Mondtam is a lányomnak, ne hozzon, mert ahhoz túl drága. Neki nem, de akkor se.

2022. dec. 15. 12:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

10:30-ig van Mcreggeli

2022. dec. 15. 19:09
 15/22 Cater ***** válasza:
10%
A zsíros kenyér , sóval, borsal lila hagymával, bazsalikomal, majorannával ! Tudom hogy az energia ital, protein turmixok nélkül létezni sem tudó, mű kajákon nevelkedett "menő" fiúknak, lányoknak ez " fúj,undi, " kategória de javaslom próbáljátok ki !
2022. dec. 18. 06:53
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok (több is) kedvenc hamburgerem van a Mekiből:

Sajtburger, Big Mac, Sajtos McRoyal, Dupla Sajtos McRoyal, Dupla Big Mac, Extra Cheesy Sajtburger, Dupla Sajtburger, Hamburger, Pinky Burger, Sertés McFarm, Filet-O-Fish, Dupla Filet-O-Fish.

és a

Limitált hamburgerek. Goosey Gustav, Fox Félix, Röszti Burger, Big Mac BLT, McRib, Big Tasty, BBQ Bob, Maestro Brie Ben és a többi Maestro szendvics.

:)

2022. dec. 18. 14:20
 17/22 kriszpo ***** válasza:
32%

Ez is egy vélemémy, nyugodtan pontozzátok le!

Utálom a mekit és a többi franchise gyorsétterem láncot.

Jobb burgereket eszek kis-középválllakozók büféjeiben.

15 évesen voltam először Mekiben a 90-es évek közepén. Nem hatott meg sem az adag mérete, sem a minőség. Ezen kívül 3x voltam még kizárólag a fiam kedvéért, aki csak a sültkrumplit eszi meg ott.

2022. dec. 20. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
a rednekktől a pulled pork deluxe marha hamburger.
2022. dec. 20. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
(Dupla) Sajtos McRoyal, Honey Holly
2023. jan. 29. 08:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Aki normálisan írt a mekiből kedvenc burgert, mitől nem hasznos válasz benne? 😅
2023. jan. 29. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!