Egy futár felvehet több rendelést egyszerre??
Ez teljesen felháborító számomra. 30 perce írta azt az oldal, hogy 20 percre van az étel. Utána felugrott 35re,és most 50 percnél tartunk. Kezd felmenni a vérnyomásom is. Nézem itt az oldalt, mondom írok az ügyfélszolgálatnak, de megláttam, hogy ide van írva, hogy "A futárod felvette a rendelésed és a tervezettek szerint érkezik, miután kiszállította a korábbi két rendelést"
Ez számomra teljesen elfogadhatatlan. Egyrészt más futártól veszitek el a munkát ilyenkor, másrészt pedig azok is a brét nyalogatják, akiknek várnia kell, amíg az előttük lévő teljesítve van. Elfogadhatatlan. Már nem sajnálom, hogy a fidesz megszivatta a katásokat.
Nekem tegnapelőtt a nyugati airbnbs fiatalok ellopták a kajam, a futárnak azt mondták ők én vagyok.
Visszakaptam a pénzt.
Ez még hagyján, én múltkor bementem egy étterembe vacsorázni és végtelenül pofátlan módon a szakács más vacsoráját is főzte, nem csak az enyémet!
És mêg csak kirúgni sem voltak hajlandóak érte!
Elképesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!